Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šodien VK "Lāse-R" pret VK "Biolars/Ozolnieki"

Jānis Celmiņš

Šodien tiks aizvadīta viena "Schenker" volejbola līgas spēle. Tajā Latvijas čempioni VK "Lāse-R" volejbolisti Olimpiskajā Sporta centrā uzņems VK "Biolars/Ozolnieki". Spēli tiešraidē tiks translēta LTV7 kanālā.

Šobrīd turnīra tabulā abas komandas atrodas līdzās. Latvijas čempioni VK „Lāse-R” volejbolisti ir sestie, bet VK „Biolars/Ozolnieki” ieņem septīto vietu. Rīdzinieki deviņās spēlēs spējuši izcīnīt piecas uzvaras, bet „oži” desmit spēlēs triumfējuši sešas reizes.

Raimonda Vildes trenētie „robežsargi” šosezon nerāda to sniegumu, kuru no viņiem gaida kluba atbalstītāji. Sezonas sākumā piedzīvoti zaudējumi pret VK „Parnu”, „Selver”, „Cēsu Alus”, un „Tartu Pere Leib”, bet uzvaras izcīnītas galvenokārt pret tabulā zemāk esošajām komandām. Ņemot vērā, ka Rīgas kluba rindas aizvadītajā starpsezonu periodā pametuši vairāki komandas līderi (G. Celitāns, Sorokins, Kovals) zaudējumi gan nav negaidīti. Pēc tāda spēlētāja kā Gundars Celitāns aiziešanas varēja prognozēt, ka sezonas sākums rīdziniekiem nebūs veiksmīgs. Šobrīd Raimondam Vildem nākas pārkārtot visu spēli, tādejādi dodot iespēju sevi pierādīt arī citiem. Sezonas sākumā veiksmīgi spēlē Lauris Iecelnieks, kurš Celitāna klātbūtnē nevarēja parādīt savu potenciālu. Tāpat komandā veiksmīgi iekļāvies viens no kadetu izlases līderiem Romans Saušs. Ēnā nepaliek arī Gundara vecākais brālis Armands Celitāns, kurš veiksmīgi saimnieko tīkla vidū.

VK „Biolars/Ozolnieki” sastāvs salīdzinājumā ar pagājušo sezonu palicis praktiski nemainīgs. Spēlētāji, kuri klubu pastiprināja toni tur nenosaka. Kluba līderis palicis nemainīgs, tas joprojām ir Raimonds Vilmanis. Veiksmīgs, blokā un uzbrukumā kā ierasts. Četri zaudējumi desmit spēlēs sezonas startā nav nekas negaidīts. Neveiksmes piedzīvotas galvenokārt pret potenciāli spēcīgākām komandām - „ELVI/Kuldīga”, SK „Rīga”, VK „Parnu” un „Selver”.

Vai „ožiem” šodien izdosies uzvarēt Latvijas čempionvienību un turnīra tabulā pakāpties par vienu vietu augstāk? Redzēsim…

Pirmo reizi šosezon volejbols būs skatāms arī televīzijas ekrānos. Translācija no Olimpiskā sporta centra LTV7 kanālā sāksies 14.00.

Izmantotie resursi:
www.evf.ee
www.schenker-league.page.tl

     [+] [-]

, 2007-11-25 01:48, pirms 17 gadiem
cik maksas ieeja?

     [+] [-]

, 2007-11-25 01:49, pirms 17 gadiem
domāju, ka bez maksas, bet 100% nezinu...

     [+] [-]

, 2007-11-25 12:10, pirms 17 gadiem
Kas tas pa klubu VK "Ranu", tādu Schenker līgā nav!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja