Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvieši atkal rezultatīvi Somijas čempionātā

Jānis Celmiņš

Latvieši atkal rezultatīvi Somijas čempionātā
Viktors Koržeņevičs uzbrukumā
Foto: www.perpo.com

Latvijas volejbolistu Viktora Koržeņeviča, Salvja Cielava un Normunda Veinberga pārstāvētā "Santasport" komanda kārtējā Somijas čempionāta spēlē ar 3:0 apspēlēja "Riento" klubu.

Kārtējo Somijas čempionāta spēli trīs latviešu pārstāvētais klubs aizvadīja savā laukumā un apspēlēja turnīra tabulas vidusdaļas komandu "Riento" ar 3:0 (25:15, 27:25, 25:18).

Latvieši jau otro spēli pēc kārtas bija sava kluba rezultatīvākie spēlētāji. Cielavs guva 15 punktus, bet Koržeņeviča un Veinberga kontā attiecīgi 12 un 11 gūti punkti.

Par godu latviešu veiksmīgajai spēlei kādā Somijas vietējā avīzē virsraksts bija nepārprotams - "Latvilaines Show".

"Pirmā seta sākums līdz tehniskajam pārtraukumam bija ļoti līdzīgs. Pēc tā labi nospēlējām aizsardzībā un blokā, kas ļāva izcīnīt pārliecinošu uzvaru spēles pirmajā setā. Otrais sets bija krietni vien grūtāks, galotnē spējām atspēlēt četru punktu deficītu un uzvarēt ar 27:25. Šī uzvara deva mums pārliecību arī trešajam setam, kurā problēmas neradās," pēc spēles portālam eSports.lv pastāstīja Viktors Koržeņevičs.

"Santasport" klubs Somijas čempionāta turnīra tabulā joprojām turās līderos.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-24 22:15, pirms 16 gadiem
izskatas ka kreisajam bloķētājam rokas asinīs!

bet latvieši volejbolā ir spēcīgi, prieks, ka ne tikai hokejs mūsējiem padodas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-26 00:09, pirms 16 gadiem
Good, Good

     [+] [-]

, 2008-11-26 16:15, pirms 16 gadiem
Tas jau fotogrāfēts ar tiem jaunajiem fotoaperātiem no kuriem var arī piezvanīt - runā ka tie esot tik gudri ka varot no bildēm pat nodzēst serkanās acis un dzelteno sniegu