Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Startēs Entuziastu Pludmales Volejbola līgas 2.sezona

Jau pēc nepilna mēneša ar pirmajās spēlēm tiks atklāta otrā Entuziastu Pludmales Volejbola līga (EPVL), kas norisināsies no šī gada oktobra līdz nākamā gada maijam. Kā iepriekš, arī šajā sezonā spēles tiks aizvadītas pludmales sporta centrā „Brazīlija”.

Iesākot darbus pie jaunās sezonas plānošanas, līgas organizatoriem uzreiz bija skaidrs, ka EPVL otrajai sezonai ir jābūt vēl kvalitatīvākai kā iepriekš, piedāvājot spēlētājiem pārdomātu un interesantu sezonu. Kā atzīst organizatori: „Arī otrā EPVL sezona ir eksperimentāla, izmēģinot ko pavisam jaunu. Skatīsimies, kā viss notiks, kāda būs spēlētāju atsaucība un vai, piemēram, jaunizveidotais līgu sadalījums būs veiksmīgs. Ir tik daudz ideju, ko gribas realizēt, bet saprotam, ka vienā sezonā to visu salikt ir neiespējami, nezaudējot kvalitāti. Visam ir jānotiek pakāpeniski”. Otrās EPVL sezonas viens no jaunumiem ir jaunizveidotais vīriešu līgas sadalījums Pirmajā un Augstākajā līgā. Pirmajā līgā tiek aicināti spēlētāji, kas neatrodas ranga pirmajās 100 vietās. Toties augstākā līga ir paredzēta ranga pirmajiem 100 spēlētājiem. Tādā veidā padarot regulārās sezonas spēles vienlīdzīgākas, dodot iespēju amatieriem spēlēt ar sava līmeņa spēlētājiem un izcīnīt augstas vietas, neliekot tik atšķirīga līmeņa spēlētājus „vienā maisā”. EPVL 2. sezonas Pirmās un Augstākās līgas galvenā balva, gatavojoties olimpiskajai EPVL sezonai 2015/2016, ir brauciens uz FIVB Grand Slam spēlēm Berlīnē.

Kā jaunums šajā sezonā tiks piedāvāta spēlētāju statistika, pēc kuras tiks noteikti labākie mēneša un sezonas uzbrucēji, bloķētāji, aizsargi un servētāji. Sezonas noslēgumā, ņemot vērā katra spēlētāju statistiku, tiks noteikts visas EPVL 2. sezonas labākais spēlētājs, kas iegūs MVP titulu. Ikviens spēlētājs savai un citu statistikai varēs seko līdzi spēlētāju profilos līgas mājas lapā. Lai sezonu padarītu interesantāku un pievilcīgāku arī volejbola interesentiem un faniem, tiks izveidota EPVL TV – ikmēneša līgas apskats, kurā ietilps intervijas ar līgas mēneša labākajiem spēlētājiem, dažādi sižeti par pludmales volejbolu un daudz kas cits. Pārmaiņas šajā sezonā sagaida arī sieviešu līgas dalībnieces. Otrajā sezonā Sieviešu līga ir ieguvusi jaunu nosaukumu – Galleria Riga līga. Visas sezonas garumā ar meitenēm kopā būs Max Factor, dāvinot dažādas pārsteiguma balvas. Kopējais balvu fonds Galleria Riga līgas pirmajām trim vietām ir 500 eur. Pastarpināti regulās sezonas spēlēm tiks rīkoti dažāda veida turnīri, kuros piedalīties un izbaudīt EPVL gaisotni varēs ikviens interesents. Šī gada nogalē norisināsies jau iepriekš lielu atsaucību guvušais labdarības nakts turnīrs, kurā visi iegūtie ienākumi tiks ziedoti kādam konkrētam labdarības mērķim.

Arī jaunajā sezonā tiks aizvadītas pilnas spēles, spēles tiesās kvalificēti tiesneši un sekretariāts, katru spēli, spēlētāju emocijas un sajūtas iemūžinās profesionāls sporta fotogrāfs. Kā iepriekš, arī šogad piedāvāsim sezonas fināla pilnu spēļu filmēšanu. Visas EPVL 2. sezonas laikā ar spēlētājiem kopā būs mūsu atbalstītāji, dāvājot savu produkciju un rūpējoties par spēlētāju labsajūtu.

Pieteikties otrajai EPVL sezonai var EPVL : Error Dalības maksa vīriešu komandai 350 EUR, sieviešu komandai 330 EUR.

EPVL 2. sezonas sponsori un atbalstītāji: t/c Galleria Riga, psc. „Brazīlija”, „Asics”, „Max Factor”, veikali „Fans”, „EFX”, sporta klubs „Veselības fabrika”, autoskola „Krustojums”, picērija „Pizza Fly”, „Ādažu čipsi”, „Red Bull” un „Isostar”. Informatīvie atbalstītāji: Sportacentrs.com, radio „Star FM” un ziņu portāls „Delfi.lv”. Mūs iedvesmo: Samoilovs un Šmēdiņš.