Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pusfinālā arī Kuba un Serbija

Krišs Upenieks

Pusfinālā arī Kuba un Serbija
Kubas izlase
Foto : AFP/Scanpix

Vakar Argentīnas pilsētā Kordobā noskaidrojās noskaidrojās abas atlikušās pusfinālistes Pasaules volejbola līgas finālturnīrā. Par tām kļuva Kubas un Serbijas valstsvienības.

Jau ziņojām, ka vakar pirmās vietas savās apakšgrupās un vietu pusfinālā nodrošināja Brazīlija un Krievija. Abām komandām, lai izcīnītu uzvaras savās spēlēs bija jāizspēlē pieci seti. Brazīlija E apakšgrupā pārspēja Serbiju un Argentīnu, bet Krievija F apakšgrupā tika galā ar Itāliju un Kubu.

Vakar tika aizvadītas pēdējās apakšgrupu spēles. Kuba tikās ar Itāliju, bet Serbija ar Argentīnu. Šajās spēlēs arī noskaidroja atlikušajās divas pusfinālistes.

Pirmajā spēlē starp Kubu un Itāliju īpaši sīvs izvērtās tikai otrais sets, kuru kubieši uzvarēja 35:33, visā spēlē Kubai uzvara ar 3:0 (25:17, 35:33, 25:22). Pateicoties šai uzvarai Kuba nodrošinājusi sev otro vietu šajā grupā, kas garantē vietu pusfinālā.

Otrajā spēlē starp Serbiju un Argentīnu lielāka intriga bija vien trešajā setā, kuru serbi uzvarēja ar 28:26, pirmajos divos setos serbiem pārliecinošas uzvaras - 25:19, 25:18. Tāpat kā Kubas, arī Serbijas valstsvienība pateicoties šai uzvarai garantēja sev vietu sacensību pusfinālā.

Jau šonakt tiks izspēlētas abas pusfināla spēles, un tajās savā starpā tiksies Krievija - Serbija un Brazīlija - Kuba.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...