Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pie uzvarām tiek ASV un Krievijas volejbolisti

Jānis Celmiņš

Pie uzvarām tiek ASV un Krievijas volejbolisti
Krievijas izlases volejbolisti
Foto: fivb.com

Ceturtdien Brazīlijas pilsētā Riodeženeiro aizvadītas vēl divas Pasaules volejbola līgas "Final Six" turnīra spēles. Tajā uzvaras svinēja Krievijas un ASV volejbolisti.

Šīs dienas pirmajā spēlē Krievijas volejbolisti apspēlēja Japānas izlasi. Krievi maču aizvadīja ļoti pārliecinoši, nelielas problēmas sev radot vien spēles otrajā setā. Šī E apakšgrupas spēle noslēdzās ar pārliecinošu Krievijas izlases volejbolistu uzvaru - 3:0 (25:14, 26:24, 25:18).

Rezultatīvākie spēlētāji uzvarētāju rindās bija Jurijs Bereško un Maksims Mihailovs, kuru kontā attiecīgi 17 un 15 punkti. Japānas izlases rindās rezultatīvākais ar 12 punktiem bija Kunihiro Šimicū.

Krievijas izlases kapteinis vadims Kamutskis pēc uzvaras teica - "Japānas izlase šodien spēlēja labi. Esmu priecīgs par uzvaru, nu mums atliek vien gaidīt kā noslēgsies rītdienas spēle starp Brazīlijas un Japānas izlasēm. Paši neko iespaidot vairs nevaram."

Šīs dienas F apakšgrupas spēlē ASV izlase ne bez problēmām apspēlēja Polijas valstsvienību. Uzvarējuši pirmajā setā ar 25:18 ASV volejbolisti nedaudz atslābinājās, turklāt viņu pretinieki spēja sakārtot servju uzņemšanu (ASV komanda ar servi šodien guva 6 punktus) un spēli blokā un uzvarēja ar 25:23. Arī uzvaras trešajā un ceturtajā setā komandas dalīja līdzīgi un viss izšķīrās piektajā "partijā". Tās izšķirīgajos brīžos nedaudz pārliecinošāk nospēlēja amerikāņi un uzvarēja ar 16:14.

Uzvarētāju rindās pa 21 punktu guva Kleitons Stenlijs (arī vakardienas spēlē pret Serbijas izlasi Stenlijs bija rezultatīvākais savā komandā) un Viljams Praidijs. Zaudētāju rindās ar 31 (!) punkts Mariuša Vlazlija kontā.

"Esmu priecīgs par savu komandas biedru sniegumu, šodien spēlējām krietni vien labāk nekā vakar. Šodien spēlējām kā komanda. Komandas gara trūkums mums pietrūka vakardienas spēlē pret serbiem," ASV izlases kapteinis Tomass Hofs pēc spēles slavēja savus komandas biedrus.

Pēc šīs dienas spēlēm E grupā pa uzvarai izcīnījušas Brazīlijas un Krievijas izlases, bet F grupā pa uzvarai ir Serbijas un ASV volejbolistiem. Pēdējās apakšgrupu spēles tiks izspēlētas piektdien, kad E grupā Brazīlija spēlēs pret Japānu, bet F apakšgrupā poļi spēlēs ar serbiem.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2008-07-24 22:26, pirms 16 gadiem
ASV rīt varēs sēdēt tribīnēs un nervozēt... (cik rēķinu, tad tur sanāk dažādi varianti)
RUS rīt domāju varēs mierīgi skatīties spēli starp BRA un JPN...

p.s. žēl ka wild card neiedeva BUL vai ITA....būtu interesantāk!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-24 22:29, pirms 16 gadiem
taa nu tas ir bulgaari pagaaju6o gadu jau final six braziiljus pieveica taaka vinji tie6aam vareeja sagaadaat kaadu surprizu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-25 08:45, pirms 16 gadiem
Domāju ka čempioni būs BRA vai RUS, ja būtu BUL vai ITA tad tiešām būtu interesantak