Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Minusa: "Beidzot varam sajust spēles garšu"

Jānis Celmiņš

Minusa: "Beidzot varam sajust spēles garšu"
Inguna Minusa blokā
Foto: eurobeachtour.com

"Esam ļoti priecīgas par uzvarām, kuras izcīnītas trijos setos un par to, ka beidzot varam sajust spēles garšu," pēc šīs dienas pēdējās spēles Eiropas čempionāta posmā, Šveicē portālam eSports.lv teica viena no Latvijas labākajām pludmales volejbolistēm Inguna Minusa.

Jau ziņojām, ka pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone "Nestea" Eiropas čempionāta trešajā posmā spēja aizspēlēties līdz pusfinālam, kurā diemžēl ar 1:2 spraigā cīņā piekāpās mājiniecēm Simoni Kūnai un Lea Švēru un rīt aizvadīs spēli par trešo vietu.

Pēc pusfināla cīņas portālam eSports.lv izdevās sazināties ar Ingunu Minusu, kura sniedza īsu komentāru. "Esam ļoti priecīgas par uzvarām, kuras izcīnītas trijos setos un par to, ka beidzot varam sajust spēles garšu, tas mums šosezona ir trūcis visvairāk. Prieks, ka tieši izšķirošajos brīžos spējām saņemties un uzvarēt. Pusfināla spēle kvalitātes ziņā bija ļoti labi. Protams, žēl ka zaudējām, bet prieks par parādīto sniegumu. Šveicietes trešā seta galotnē noriskēja ar servi un tikai tāpēc uzvarēja. Kopumā arī mēs varam būt apmierinātas ar spēli," pastāstīja Minusa.

Rīt latvietēm, cīņā par trešo vietu pretī stāsies Norvēģijas duets Hakedāla / Toerlena. "Ar šo duetu varam spēlēt. Viņas ir ļoti emocionālas, ja viņām spēle aiziet, tad viņas var rādīt brīnumus, bet ja ne, tad varam cīnīties. Kopumā jūtam, ka sportiskā forma, salīdznājumā ar sezonas sākumu, iet uz augšu tā, ka padoties noteikti negatavojamies, cīnīsimies," apņēmīgi noskaņota ir Minusa.

Jautāta par dueta tuvākajiem nākotnes plāniem, Inguna atbild - "Tuvākās divas nedēļas mums ir ļoti saspringtas. Pēc šī posma dodamies uz Pasaules kausa posmu Barselonā, pēc tam uz Hāgu, kur notiks Eiropas čempionāta ceturtais posms, bet pēc tam uz Poliju - pasaules kausa posmu. Sanāk, ka divās nedēļās piedalīsimies četros mačos."

     [+] [-]

, 2008-05-24 19:58, pirms 16 gadiem
Nu malaces! Tagad vismaz buus kada ceriba , ka Latviju parstavees Pekinaa!