Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Agris Leitis: "Spēle sestdien būs laba"

Jānis Celmiņš

Agris Leitis: "Spēle sestdien būs laba"
Agris Leitis (Selver)

Šajā nedēļas nogalē, 26. janvārī tiks izspēlēta ļoti interesanta "Schenker" volejbola līgas spēle. Tajā tiksies līgas līdervienības – SK "Rīga" un "Selver". Igaunijas kluba rindās spēlē arī Latvijas izlases cēlājs Agris Leitis. Portāls eSports.lv piedāvā Agra īsu komentāru par gaidāmo spēli.

Igaunijas „Selver” šobrīd „Schenker” līgas turnīra tabulā ar 48 punktiem ieņem pārliecinošu pirmo vietu (16 uzvaras un 1 zaudējums), SK „Rīga” veicies nedaudz sliktāk, taču viņi ir otri (13 uzvaras, 4 zaudējumi un 39 punkti). Šī ir rīdzinieku pēdējā iespēja parādīt zobus neapšaubāmajiem līgas līderiem un visticamāk arī „Schenker” līgas pamatturnīra uzvarētājiem (?).

Aizvadītajā starpsezonu periodā „Selver” kluba vadība parakstīja līgumu ar vienu no Latvijas izlases cēlājiem Agri Leiti. Portāls eSports.lv piedāvā īsu Agra komentāru par gaidāmo spēli.

Raksturojot Rīgas klubu Agris Leitis saka: „SK „Rīga” ir laba komanda un pret mums viņi būs nopietni noskaņojušies, tā, ka būs laba spēle. Labi cēlāji, slaidi pirmie tempi ar labu servi un, protams, Urmass (Tomasa Kalniņa iesauka – autors). Liels pluss viņiem noteikti ir tas, ka komandas kodolu izdevies saglabāt jau pietiekami ilgu laiku. Nezinu vai sestdien spēlēs Austris (Štāls) un jaunie leģionāri, taču spēlei vajadzētu būt ļoti labai.”

Labus vārdus „Selver” kluba otrais cēlājs velta arī SK „Rīga” galvenajam trenerim Uģim Krastiņam. „Uģi pazīstu jau sen. Gan tad, kad kopā spēlējām Latvijas izlasē, gan pretējās tīkla pusēs Somijā viņš mani vienmēr ir atbalstījis un devis noderīgus padomu. Tajā laikā es daudz no viņa ieguvu un esmu pārliecināts par viņu kā par labu treneri. Visu cieņu viņam un liels prieks, ka viņš tagad strādā Latvijā un trenē tik spēcīgu klubu”, saka Leitis.

Lūgts noraksturot „Selver” komandu Leitis saka: „Mums ir laba komanda ar stabilu sastāvu un labiem spēlētājiem. Varu uzteikt savu kolēģi un konkurentu uz vietu pamatsastāvā Veiko Lemberu, kas ir visas komandas motoriņš. Arī diagonāles uzbrucējs mums ir pietiekami labs. Otrā tempa uzbrucēji ir ar spēcīgām servēm, arī pirmie tempi blokā ir pietiekami meistarīgi. Mūsu vājā vieta ir savainojumi, kas mūsu klubam piezagušies pēc jaunā gada.”

„Man Rīgas klubā ir daudz draugu un paziņu. Noteikti būs prieks ar viņiem tikties laukumā. Esmu pārliecināts, ka tie volejbola draugi, kuri sestdien atnāks uz spēli, nebūs vīlušies”, nobeigumā saka Leitis.

Spēles sākums sestdien (26. janvārī), SN Daugava pulksten 17.00.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-25 14:26, pirms 17 gadiem
gan jau kāds uzvarēs