Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Otrajā spēlē zaudējums

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

EČ trešajā posmā pludmales volejbolā, kas norisinās Lucernā (Šveice), zaudējumu otrās kārtas spēlē cietušas Inguna Minusa un Inese Jursone. Divos setos viņas zaudēja mājiniecēm Kūnai un Švērai – 13:21, 17:21.

Pēc salīdzinoši vieglās uzvaras pirmajā spēlē, kad ar 2:0 (21:17, 21:13) tika uzvarēts Nīderlandes duets Kima Renkema un Margo Viltensa, nākamās pretinieces latvietēm bija mājinieces Simone Kūna un Lea Švēra. Lai arī rangā viņas ieņem zemāku vietu, tomēr šosezon jau reizi Latvijas pāri bija apspēlējušas – Spānijas EČ posma kvalifikācijā ar 2:0 (21:16, 23:21).

Jau pats mača sākums latvietēm neizdevās - kļūdas gan uzbrukumā, gan aizsardzībā pieļāva Inguna Minusa, un ātri vien pretiniecēm bija stabila vadība 8:2. Nedaudz vēlāk latvietēm gan izdevās tikt līdz -4, taču pēc tam sekoja vēl viens šveiciešu izrāviens, kā rezultātā pirmais sets noslēdzās ar 21:13 viņu labā.

Otrais sets jau aizritēja līdzīgāk. No 0:2 izdevās pat tikt priekšā 6:5, taču trīs neveiksmīgas epizodes Minusu un Jursoni atkal nolika iedzinēju lomā – 6:8. Pēc mirkļa šveicietes pirmo reizi setā sasniedza ar +3, taču Ingunas Minusas sekmīgā serve pirms pārtraukuma rezultāta starpību atkal samazināja līdz minimumam – 10:11. Nedaudz vēlāk arī tika panākts izlīdzinājums (14:14), taču izvirzīties vadībā mūsu meitenes nespēja. Mirkli vēlāk diezgan vienkāršā epizodē kļūdījās Jursone, raidot bumbu autā, ļaujot šveicietēm atkal atgūt nepieciešamo divu punktu pārsvaru. Seta izskaņā diemžēl mūsu sportistes pieļāva vēl dažas kļūdas un galarezultātā zaudējums setā ar 17:21, bet mačā ar 0:2.

Līdz ar to mūsu sportistēm šodien būs jāaizvada vēl viens mačs, par iespēju turpināt cīņu par godalgām. Šī mača sākums būs 18:00 pēc Latvijas laika, bet pretiniekos Čehijas vai Vācijas volejbolistes.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com

     [+] [-]

, 2008-05-23 14:55, pirms 16 gadiem
ljoti slikta speele, kaada tur Pekina, ar taadu speeli vinjas pateicoties tikai ranga punktiem pagaidaam tiek eurotuures pamataa, kaa jau ieprieksh redzeejaam, ja nav pamataa , tad arii kvalifikaacija eirotuurei jau muuseejaam ir paaraak ciets rieksts......