Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Koržeņevičs pārceļas uz Franciju

Jānis Celmiņš

Koržeņevičs pārceļas uz Franciju
Viktors Koržeņevičs

Latvijas vīriešu volejbola izlases pirmā tempa uzbrucējs Viktors Koržeņevičs maina klubu un jau pēc Ziemassvētkiem dosies uz Franciju, lai pievienotos „Pro A” līgas komandai „Ajaccio”, portālu Sportacentrs.com šorīt informēja pats sportists.

Sezonu Koržeņevičs sāka Igaunijas klubā „Tartu BIGBANK”, taču nu nolēmis pamest Igauniju un doties uz Franciju, kur volejbola līmenis nešaubīgi ir augstāks. Volejbolists pauž, ka nav bijis apmierināts ar klubā notiekošo, tāpēc pieņēmis lēmumu mainīt komandu. Tartu komanda aizvadītās nedēļas nogalē palika bez trenera, bet nu Igaunijas mediji ziņo, ka vienību vadīs Andrejs Ojametss.

Šī nešaubīgi ir laba ziņa arī Latvijas izlases kontekstā, jo Francijas līga uzskatāma par krietni spēcīgāku, nekā „Schenker” līga, kurā līdz šim spēlēja latvietis.

„Ajaccio” komanda Francijas „Pro A” līgas turnīra tabulā šobrīd ieņem devīto vietu un turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Interesanti, ka arī otrs Latvijas izlases pamatsastāva pirmā tempa uzbrucējs Armands Celitāns spēlē Francijā – „Paris” klubā.

Savas karjeras laikā Koržeņevičs spēlējis dažādos ārzemju klubos arī Somijā, Spānijā, Grieķijā un Vācijā.