Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

''Lāse-R'' pārbrauc pāri Ozolniekiem, pārtraucot trīs zaudējumu sēriju

Krišs Upenieks

''Lāse-R'' pārbrauc pāri Ozolniekiem, pārtraucot trīs zaudējumu sēriju
Atvars Vilde
Foto: Renārs Buivids

''Schenker'' volejbola līgas vienīgā spēle šovakar norisinājās Ozolnieku sporta zalē, kur vietējā ''Ozolnieki/Poliurs'' komanda uzņēma ''Lāse-R'' volejbolistus. Nekādas intrigas šajā spēlē nebija, un rīdzinieki izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru trīs setu cīņā - 25:20, 25:21, 27:25.

Turnīra tabulā abas komandas bija līdzās, attiecīgi ceturtajā un piektajā vietā, kas solīja interesantu spēli, tomēr neliela favorītu loma tika atvēlēta ozīžiem. ''Poliurs/Ozolnieki'' spēli iesāka diezgan nepārliecinoši, tādējādi ātri vien trīs punktu pārsvaru iekrāja rīdzinieki - 8:5. Turpinājumā viesi aizbēga vēl tālāk (12:7), tomēr vēlāk aizsardzībā spēlēt sāka arī mājinieki, pievelkot līdz minimumam (13:14). Vienu brīdi rezultāts uz tablo arī bija līdzsvarā (17:17), bet izskaņā krietni labāki bija Raimonda Vildes vīri, un punktu setam pielika Andrejs Zavarotnijs - 25:20.

Atrast savu spēli īsti ozīši nespēja arī otrajā setā, tāpēc visu laiku pāris punktus priekšā bija viesi. Lai arī milzīga pārsvara spēles ziņā ''Lāsei'' nebija, taču nekādu šaubu, ka arī otro setu uzvarēs rīdzinieki nebija - 25:21. Bieži vien šādās situācijās, kad komanda ir uzvarējusi pirmo divus setu, spēlētāji atslābinās, kas ļauj atgūties pretinieku komandai, bet šoreiz tas nepierādījās.

Seta sākumā rezultāts attīstījās punkts punktā, bet tad atkal pāris nepārliecinošas epizodes no mājinieku puses, un pēc Atvara Vildes māņu sitiena rīdziniekiem jau plus trīs (8:5). ''Lāse'' arī turpinājumā spēlēja labāk - ozīši ne labi varēja ieservēt, ne apspēlēt lielisko viesu bloku. Trešā seta noslēdzošajā daļā Toms Šmēdiņš sāka fantastiski servēt, kas ļāva komandai izlīdzināt rezultātu no praktiski bezcerīgas situācijas (23:23). Izšķirošajos brīžos spārni mājiniekiem atkal nolaidās, un ''Lāse'' uzvarēja ar 27:25. Aizraujoša trešā seta izskaņa, bet kopumā pārliecinoša rīdzinieku uzvara.

Pateicoties šai uzvarai, ''Lāse-R'' pārtraukusi trīs zaudējumu sēriju un arī ''Schenker'' līgas turnīra tabulā aizgājusi garām šīs dienas pretiniekiem, paceļoties uz 4. pozīciju. Nākamās spēles abām komandām 24. novembrī, kad rīdziniekiem spēle Rakverē, bet ozīšiem Tartu pret vietējo TTU.

     [+] [-]

, 2012-11-20 21:29, pirms 12 gadiem
ostiitaaji bezceriigaa speelee vareeja vismaz ben4iku uzlaist buutu vismaz par ko pareekt

     [+] [-]

, 2012-11-21 10:59, pirms 12 gadiem
baigi pārbrauca 3 setā knapi izlīda!