Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Medenis turpina "plosīties" Itālijā

Jānis Celmiņš

Medenis turpina "plosīties" Itālijā
Ansis Medenis centrā
Foto: marconimm.it

Vēl vienu rezultatīvu spēli Itālijas volejbola čempionāta A2 līgā aizvadījis Latvijas izlases spēlētājs Ansis Medenis, bet viņa pārstāvētā "Marconi Spoleto" komanda ar 3:1 apspēlējusi "Framasil Cucine Pineto" klubu.

Spēli Anša Medeņa pārstāvētais „Marconi Spoleto” klubs iesāka visai neveiksmīgi, pirmajā setā piekāpjoties turnīra tabulā blakus esošajai „Framasil Cucine Pineto” komandai ar 21:25. Arī otrais sets iesākās ar nelielu „Framasil Cucine Pineto” kluba volejbolistu pārākumu, taču „partijas” galotnē latvieša pārstāvētais klubs spēja saņemties un izcīnīja uzvaru ar 29:27. Arī trešais un ceturtais sets noslēdzās spraigās galotnēs attiecīgi ar 30:28 un 25:23, tādejādi „Marconi Spoleto” klubs izcīnīja uzvaru ar 3:1.

Medenis jau trešo spēli pēc kārtas guva vairāk kā 20 punktus un bija sava kluba rezultatīvākais spēlētājs. Šoreiz latvieša kontā 21 gūts punkts.

Ne tik labi veicies cita Itālijas A2 līgā spēlējošā latvieša Jāņa Pēdas pārstāvētajam klubam „Esse-ti Carilo” klubam, kurš izbraukumā ar 0:3 atzina „Mare&Volley Forlì” kluba pārākumu. Pēda spēles protokolā atzīmējās ar septiņiem gūtiem punktiem.

Līdz Itālijas čempionāta A2 līgas pamatturnīra noslēgumam atlicis izspēlēt vienu spēļu kārtu. Ja Jāņa Pēdas pārstāvētais klubs jau nodrošinājis vietu „play-off” turnīrā, tad Anša Medeņa klubam vēl jāpacīnās, lai saglabātu vietu Itālijas A2 līgā arī nākamajā sezonā. „Esse-ti Carilo” klubs šobrīd turnīra tabulā ieņem 3. vietu, bet „Marconi Spoleto” atrodas 11. vietā.

Izmantotie resursi:
legavolley.it

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja