Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Finālā iekļūst "Zeltalejas/MSĢ" volejbolistes, otrā pusfinālā neizšķirts

Rolands Eliņš

Finālā iekļūst "Zeltalejas/MSĢ" volejbolistes, otrā pusfinālā neizšķirts
Foto: Volejbols.lv

Latvijas čempionātā volejbolā sievietēm finālā iekļuvusi „Zeltaleja/MSĢ”, kas šodien otru reizi pieveica RSU/MVS volejbolistes, savukārt otrā pusfinālā „Jelgava” ar 3:1 pieveica „Babīti” un panāca neizšķirtu.

„Zeltaleja/MSĢ” pirmajā pusfināla spēlē RSU/MVS pieveica četru setu spēlē, un tikpat bija nepieciešami arī šodienas mačā. „Zeltalejas” volejbolistes maču uzsāka ar uzvarētu setu 25:19, taču ļoti neveiksmīgi turpināja, ciešot zaudējumu otrajā setā ar 25:15.

Pēc tam tam gan sekoja divas pārliecinošas uzvaras ar 25:15, kas ļāva „Zeltalejas”/MSĢ sportistēm sasniegt finālu. Šodienas spēlē ar 15 punktiem rezultatīvākā bija Enija Bidzāne, bet pa 12 pievienoja Līva Brīvule un Inga Vētra. Zaudētāju sastāvā 13 punktus savai komandai guva Monta Strazdiņa.

Savukārt otrā pusfinālā būs nepieciešama trešā, izšķirošā spēle, jo „Jelgava/LU” šodien ar 3:1 pieveica „Babīti”. Jelgavnieces bija vadībā arī ar 2:0, taču vienu setu „Babīte” tomēr atguva. 17 punkti Jelgavas komandai Līva Solai, bet pa 11 – Inesei Jursonei un Ilzei Liepiņlauskai. „Babītei” savukārt ar 18 izcēlās Līga Lejiņa, bet ar 15 – Sanda Breikša.

Izšķirošā spēle paredzēta 20. martā Jelgavā, kamēr fināls un sērija par trešo vietu sāksies desmitajā aprīlī.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

     [+] [-]

, 2016-03-20 01:34, pirms 9 gadiem
Babīte - sarauj