Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Boriss Kolčins dodas pie dāmām

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Boriss Kolčins dodas pie dāmām
Boriss Kolčins
Foto: sport.postimees.ee

Viens no savulaik labākajiem Latvijas volejbolistiem un viens no panākumiem bagātākajiem mūsu volejbola treneriem Boriss Kolčins jaunajā sezonā būs Maskavas "Dinamo" sieviešu komandas galvenais treneris. Līdz šim Kolčins savā trenera karjerā vēl nekad nav strādājis ar sieviešu komandu.

Aizvadītās sezonas vidū Boriss Kolčins pameta Novijurengojas "Fakel" komandu, ar kuru savulaik bija uzvarējis Eiropas kausa izcīņā. Belgorodas komanda savukārt Kolčina vadībā savulaik divreiz uzvarēja Čempionu kausa izcīņā, Kolčins bija Krievijas vīriešu izlases galvenā trenera asistents (praktiski - galvenais treneris), kad tā uzvarēja Pasaules līgā un spēlēja pasaules čempionāta finālā. Boriss sekmīgi strādāja arī Maskavas "Dinamo" vīriešu komandā un Itālijas klubos.

Tagad bijušā Rīgas "Radiotehniķa" volejbolista Borisa Kolčina (PSRS čempions un Tautu spartakiādes čempions) trenera karjerā pavisam jauns pavērsiens. Kopš otrdienas viņš ir Maskavas "Dinamo" sieviešu komandas galvenais treneris. Aizvadītajā Krievijas čempionātā Maskavas dinamietes ieguva sudraba medaļas, bet 2011./2012. gada sezonā viens no slavenākajiem Krievijas sieviešu volejbola klubiem cer iegūt titulu. Līgums ar Borisu Kolčinu parakstīts uz diviem gadiem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-19 01:44, pirms 13 gadiem
Atkal tas virsraksts!

     [+] [-]

, 2011-05-19 15:10, pirms 13 gadiem
zeel ka nebija iespeju Borisu patureet te,taada pieredze ar ko vinsh varetu daliities...