Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Arī latviešu pāri darītājas pamatturnīram nekvalificējas

Jānis Celmiņš

Jau ziņojām, ka šodien neveiksmīgi Parīzē notikušajā FIVB "Grand Slam" turnīra kvalifikācijā startēja Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone. Arī viņu pāri darītājām zviedrietēm Lungkvistai / Lungkvistai pamatturnīrā neizdevās iekļūt.

Jau ziņojām, ka Latvijas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone šodien nespēja pārvarēt Parīzē notiekošā FIVB "Grand Slam" turnīra kvalifikācijas sacensību pirmo kārtu, pirmajā spēlē ar 0:2 zaudējot Zviedrijas duetam Andželikai Lungkvistai un Karīnai Lungkvistai.

Pamatturnīrā neizdevās iekļūt arī zviedrietēm, jo viņas sacensību otrajā kārtā atzina vāciešu Janas Koleras un Ilkas Semleres pārākumu. Ar 25. numuru izsētās vācietes vispirms (pirmajā kārtā) sagrāva (2:0 (21:9, 21:15)) sacensību astoto spēcīgāko duetu Čiaki Kusuaras / Miku Teru Saiki (Japāna), bet dienas otrajā spēlē bija pārākas arī par zviedrietēm - 2:1.

Rīt kvalifikācijas sacensībās startēs Latvijas šī brīža spēcīgākais vīru "bīča" duets Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs.

Izmantotie resursi:
fivb.com