Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars/Jelgava" vēlreiz pārspēj DU un izcīna bronzas medaļas

"Biolars/Jelgava" vēlreiz pārspēj DU un izcīna bronzas medaļas
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas volejbola čempionāta sērijā par bronzas medaļām šodien triumfēja „Biolars/Jelgava”, kas arī otrajā mačā pārspēja Daugavpils Universitāti un ieguva trešo vietu.

Pagājušās sezonas vicečempioni „Biolars/Jelgava” volejbolisti šodien savā laukumā Zemgales Olimpiskajā centrā ar 3-0 (25:21, 25:18 un 25:18) pieveica Daugavpils Universitāti, sērijā svinot panākumu ar 2-0. Atgādinām, ka sestdien pirmajā mačā Daugavpilī viesi uzvarēja ar 3-1 (25:17, 21:25, 26:24 un 25:21).

Rezultatīvākais „Biolars/Jelgava” komandā ar 20 punktiem bija Matīss Gabdulļins, bet punktus sakrāja Andrejs Baburovs. Daugavpiliešu rindās pa deviņiem punktiem guva Toms Švāns un Aleksandrs Nasonovs.

"Biolars/Jelgava" šosezon ieguva otro vietu Baltijas līgā, kur pusfinālā pieveica "Poliurs/Ozolnieki" komandu, bet finālā zaudēja Igaunijas klubam "Parnu" VK. Taču Latvijas čempionāta pusfinālā "Biolars/Jelgava" piecu spēļu sērijā piekāpās "Poliurs/Ozolnieki" volejbolistiem.

Šovakar, plkst. 18:00 Ozolnieku Sporta namā tiks aizvadīta finālsērijas otrā spēle. Pirmajā mačā sestdien Rīgā „RTU/Robežsardze” ar 3-2 pārspēja „Poliurs/Ozolnieki” volejbolistus.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv