Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Mūsējie ārzemēs: Tukša diena...

Jānis Celmiņš

Mūsējie ārzemēs: Tukša diena...
Vitālijs Birjukovs
Foto: www.easyget.lv

Kārtējās spēlēs Eiropas līgās aizvadījuši Latvijas volejbolistu pārstāvētie klubi. Trešdiena mūsējiem bijusi visai neveiksmīga – spēlēts maz un arī zaudējumu vairāk nekā uzvaru.

Vācija

Pieticīgs sniegums mūsējo pārstāvētajām komandām Vācijas Bundeslīgā. Trešdienas pievakarē. Jāņa Šmēdiņa un Viktora Koržeņeviča pārstāvētā Berlīnes „SCC” komanda vien piecos setos pieveica „Duren” klubu – 3:2. Abi latvieši spēlei bija pieteikti, bet epizodiski laukumā tika tikai Jānis, arī paliekot bez punktu guvumiem. Viktors palika „SCC” rezervē.

Pie panākuma pār „CV Mitteldeutschland” komandu tikusi Māra Vensberga „Gotha” komanda, kas viesos uzvarēja pārliecinoši – 3:0. Māris spēlei bija pieteikts, bet palika rezervē.

Krievija

Zaudējumu Krievijas Superlīgas kārtējā spēlē piedzīvojusi Vitālija Birjukova trenētā Kaļiņingradas „Yantar” vienības, kas vakar viesos ar 0:3 piekāpās „Iskra” klubam.

Itālija

Grūtu uzvaru Itālijas čempionāta A1 līgā izcīnījusi Jāņa Pēdas „Bre Banca Lannutti” komanda, kas viesos ar 3:2 „Modena” klubu. Jānis spēlei bija pieteikts, bet palika rezervē.

Izmantotie resursi:
volleyball-bundesliga.de
Волей Сервис
Legavolley - Home Page