Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"ELVI/Kuldīga" turpina gatavoties sezonai

Jānis Celmiņš

No 21. līdz 22. septembrim Kuldīgā, Kuldīgas sporta centra hallē notiks starptautisks turnīrs volejbolā vīriešu komandām "ELVI kauss 2007."

"ELVI kauss 2007" turnīrā piedalīsies četras komandas: "Stroiteļ" (Baltkrievija, Minska), "Vilnius" (Lietuva, Viļņa), SK "Cēsus alus" un mājnieki SK "ELVI/Kuldīga" komanda.

Baltkrievu komanda no Minskas "Stroiteļ" ir ceturtās vietas ieguvēji pagājušajā Baltkrievijas virslīgas čempionātā. Komanda no Viļņas būs šīs sezonas "Schenker" līgas debitanti. SK "Cēsu alus" komanda šajā sezonā ir veikusi būtiskas izmaiņas komandas vadībā un spēlētāju komplektācijā.

Neskatoties uz to, ka starpsezonā Kuldīgas kluba rindas jau papildinājuši tādi spēlētāji kā Vjačeslavs Grimailovs, Ēriks Baiks un Gatis Vanags, SK "ELVI/Kuldīga" vadība joprojām meklē papildinājumu. Viens no potenciālajiem SK "ELVI/Kuldīga" komandas papildinājumiem pirmā tempa postenī ir Ilmārs Balodis, spēlētājs, kurš iepriekšējo sezonu aizvadījis Kiprā un vairākas sezonas bijis "Falk Parnu" komandas spēlētājs. Plānots, ka no 16. septembra uz pārbaudes laiku Latvijā ierodas VK "Lokomotiv" (Harkova, Ukraina) spēlētājs Andrejs Ļevčenko, 1985.gadā dzimis un 204cm garš pirmā tempa uzbrucējs. VK "Lokomotiv" no Harkovas ir pagājušās Ukrainas superlīgas sezonas uzvarētāja komanda.

Izmantotie resursi:

www.skelvi.lv