Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Točko klubam zaudējums Eirokausu turnīra finālā

Jānis Celmiņš

Točko klubam zaudējums Eirokausu turnīra finālā
Olga Točko
Foto: cev.lu

Latvijas volejbolistes Olgas Točko pārstāvētā Atēnu "Panathinaikos" komanda izcīnījusi otro vietu "GM Capital Challenge Cup" izcīņā. Svētdien turnīra finālā Grieķijas klubs ar 0:3 piekāpās Itālijas "Vini Monteschiavo Jesi" volejbolistēm.

Sestdien turnīra pusfinālos "Panathinaikos" un "Vini Monteschiavo Jesi" klubi apspēlēja attiecīgi Spānijas komandu "CV Albaceta" (3:0) un Krievijs "Leningradka" (3:1). Šodien tika izspēlētas "Final Four" turnīra spēles par trešo vietu un fināls. Spēlē par trešo vietu Krievijas klubs spraigā piecu setu cīņā apspēlēja vienību no Spānijas - 3:2.

Finālā Atēnu klubam neizdevās izrādīt lielu pretestību Itālijas A1 līgas klubam "Vini Monteschiavo Jesi" un tā noslēgumā piekāpties ar 0:3. Līdz ar to Olgas Točko pārstāvētā "Panathinakos" komanda "GM Capital Challenge Cup" turnīra noslēgumā ierindojās otrajā vietā.

Izmantotie resursi:
cev.lu