Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionāta fināla posmā uzvar Vācijas un Nīderlandes dueti

Jānis Celmiņš

Eiropas čempionāta fināla posmā uzvar Vācijas un Nīderlandes dueti
Eiropas čempioni - Nummerdors un Šuils
Foto: eurobeachtour.com

Ar Vācijas un Nīderlandes duetu uzvarām noslēdzies "Nestea" Eiropas čempionāta fināla posms, kurš aizvadītajā nedēļā risinājās Vācijas pilsētā Hamburgā.

Vīriešu konkurencē labāko četriniekā iekļuva divi Vācijas, viens Nīderlandes un viens Krievijas duets. Spēle par trešo vietu diemžēl nenotika, jo portālam eSports.lv nezināmu iemeslu dēļ Vācijas duets Brinks / Dīkmans no "bronzas spēles" atteicās un trešo vietu bez cīņa ieguva Krievijas duets - Barsuks / Kolodinskis.

Finālā tikā cits Vācijas duets Matīšaks / Ūmans un Nummerdors / Šuils (Nīderlande). Par nožēlu vietējiem pludmales volejbola draugiem uzvaru finālā svinēja nīderlandieši (2:0 (21:15, 21:18)) un izcīnīja Eiropas čempionāta zelta medaļas.

Vācijas pludmales volejbola draugus spēja iepriecināt Golere / Ludviga. Šis duets finālā spraigās spēlē ar 2:0 (24:22, 22:20) guva virsroku pār norvēģietēm Hakedālu / Toerlenu. Arī cīņā par bronzas godalgām laukumā devās Vācijas (Pola / Raua) un Norvēģijas (Glesnesa / Maseide) dueti. Pārākas šajā cīņā bija norvēģietes un pelnīti ieguva kontinenta čempionāta bronzas godalgas.

Latviju "Nestea" Eiropas čempionāta fināla posmā pārstāvēja vien Inguna Minusa un Inese Jursone, kuras bija spiestas samierināties ar dalītu 17. vietu. Līdz ar neveiksmīgo startu kontinenta čempionātā Inese un Inguna praktiski zaudējušas izredzes kvalificēties Pekinas Olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīram.

Mūsu šī brīža spēcīgākais vīru duets savukārt šonedēļ turnīros nestartēja un gatavojās nākamajā nedēļā Marseļā notiekošajam FIVB Pasaules kausa posmam.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com

     [+] [-]

, 2008-07-14 09:08, pirms 16 gadiem
Dīkmanam - labā ceļgala trauma, tāpēc arī atteicās spēlēt!