Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Brāļiem Freidenfeldiem turnīrs beidzies

Jānis Celmiņš

Zaudējumu FIVB Pasaules kausa posmā Roseto, kvalifikācijas turnīrā piedzīvojuši Latvijas pludmales volejbolisti, brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi, kuri pirmās kārtas spēlē ar 0:2 piekāpās Austrālijas duetam – Ričardsonam un Kapam.

Kā jau ierasts, brāļiem Freidenfeldiem kvalifikācija turnīrs iesācies un beidzies ļoti ātri. Jau tā pirmajā kārtā brāļi ar 0:2 (19:21, 15:21) piekāpās Austrālijas duetam Ričardsonam un Kapam un otrajā kvalifikācijas turnīra kārtā neiekļuva.

Dalību kvalifikācijas turnīrā turpina brāļi Toms un Jānis Šmēdiņi, kuri turnīra otrajā kārtā spēlēs ar spēcīgo Zviedrijas duetu Bergu / Brinkborgu. Spēles sākums pulksten 14.30 pēc Latvijas laika.

Jau ziņojām, ka Latvijas čempioni Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs sacensības uzsāks ar pamatturnīru (ceturtdien). Viņiem, pateicoties pagājušajā sezonā izcīnītajai 5. vietai, posma organizatori piešķīruši "wild card".

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2008-05-14 22:00, pirms 16 gadiem
Tas zaudejums jau ir sensacija.:-))))))))))))))))))))