Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šodien uzzināsim "Schenker" līgas "Final Four" turnīra dalībniekus

Jānis Celmiņš

Šodien uzzināsim "Schenker" līgas "Final Four" turnīra dalībniekus
Jurijs Deveikus un "Biolars/Olaine - Ozolnieki" komandas volejbolisti
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šodien Ozolniekos un Tallinā tiks izspēlētas "Schenker" volejbola līgas ceturtdaļfinālu atbildes spēles. "Biolars/Olaine – Ozolnieki" komanda savā laukumā uzņems Agri Liet un "Parnu" VK, bet "TTU" Tallinā atkārtoti tiksies ar "Tartu Pere leib". Spēles sāksies attiecīgi pulksten 17.00 un 18.00.

Ozolnieku komanda sevi nostādījusi neapskaužamā situācijā. Pirmajā 1/4 fināla spēlē Pērnavā "ozīši" ar 0:3 piekāpās laukuma saimniekiem, tādejādi šodien laukuma saimniekiem jācer gandrīz uz brīnumu. Lai iekļūtu "Schenker" līgas "Final Four" turnīrā "Biolars/Olaine – Ozolnieki" volejbolistiem vispirms jāuzvar mačā ar 3:0 un pēc tam jācer uz veiksmi arī tā sauktajā "zelta setā". Ņemot vērā, ka visas sezonas "Parnu" komanda spēlējusi krietni stabilāk, lielu izredžu uz uzvaru šajā pārī "ozīšiem" nav. Jācenšas nospēlēt cienīgi un nekrist zem sava goda… Mača sākums SN "Ozolnieki" šovakar pulksten 17.00.

Otrajā pusfināla pārī starp "Tartu Pere leib" un "TTU" komandām pēc pirmās spēles vadībā atrodas Tartu komanda – 3:1. Atbildes spēle šovakar pulksten 18.00 Tallinā.

Kļuvis zināms, ka "Schenker" līgas "Final Four" turnīrs arī šogad norisināsies Igaunijā. Tā kā līgas regulārajā čempionātā uzvaru svinēja "Parnu" VK komanda. Pērnavas komandai kā pirmajai tika piedāvāts organizēt šo turnīru un pērnavieši tam piekrituši. 2009./2010. gada "Final Four" turnīrs notiks jau nākamajā nedēļas nogalē no 20. – 21. martam.

Līgas labāko četru komandu skaitā jau iekļuvušas VK "Lāse-R/Rīga" un Tallinas "Selver" komandas.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-14 19:37, pirms 15 gadiem
Ozolnieki arī uz Final- Four!!! Sodien uzvara ar 3:0 un zelata setaa arii riktiigi salikam!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-14 22:06, pirms 15 gadiem
Paldies par spēli.Tā bija labākā spēle sezonā. Veiksme finālā!