Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Schenker" līgas "Final 4" turnīrs arī šogad risināsies Igaunijā

Jau 1. un 2. martā risināsies „Schenker” volejbola līgas „Final 4” turnīrs. Lai gan pirms sezonas bija cerības, ka pēc ilgāka pārtraukuma spēcīgākās četras līgas komandas varētu tikties kādā no Latvijas volejbola laukumiem, turnīru atkal plānots aizvadīt Igaunijā, šoreiz Kuresārē.

Jau šajā nedēļas tiks izspēlētas pēdējās „Schenker” līgas pamatturnīra Izaicinājuma kārtas spēles, un kļūs zināmas tās astoņas komandas, kuras cīnīsies 1/4 finālos. Regulārajā turnīrā vēl atlicis aizvadīt kopumā sešas spēles, pēc kurām komandas dalīsies četros pāros, lai cīnītos par četrām ceļazīmēm uz „Final 4” sacensībām, kas arī šogad, par nožēlu Latvijas volejbola draugiem, risināsies Igaunijā.

Nākamo divu nedēļu laikā jāizspēlē 1/4 finālu cīņas, bet jau 1. un 2. martā labākās četras sezonas komandas aizvadīs pusfinālu cīņas, kā arī mačus par medaļām.

Ja starp labākajām četrām līgas komandām būs arī kāda vienība no Latvijas, tad Latvijas Volejbola federācija sadarbībā ar kompāniju „DB Schenker” organizēs līdzjutēju braucienu uz „Final 4” sacensībām.

Jāpiebilst, ka Latvijā "Schenker" līgas "Final 4" sacensības risinājušās tikai reizi.


Rainers Vasiljevs. Foto: LVF
3

Volejbola izlase atgriežas pie igauņu treneriem: vīriešus trenēs Vasiljevs

Latvijas Volejbola federācija paziņojusi, ka par vīriešu izlases nākamo treneri akceptēts 40 gadus igauņu speciālists Rainers Vasiljevs, līguma termiņu gan neizpaužot. Jau augustā viņam būs jāvada Latvijas izlase 2026. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā.
Marta Levinska. Foto: Arizona State Volleyball
2

Levinska karjeru turpinās Drēzdenes komandā

LETA. Latvijas volejboliste Marta Levinska karjeru turpinās Vācijas bundeslīgas komandā "Dresdner", vēsta klubs.
Latvijas valstsvienības volejboliste Anija Jurdža uzbrukumā spēlē pret Somijas komandu. Foto: CEV
3

Latvietes pret Somiju iekrampējas divos no četriem setiem

Latvijas valstsvienība pēdējā spēlē Eiropas volejbola Sudraba līgā sievietēm Budapeštā ar 1-3 (14:25, 18:25, 25:22, 22:25) zaudēja vienai no turnīra spēcīgākajām komandām – Somijai.