Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Ezerzeme" negaidīti uzvar "Biolars/Ozolnieki"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Ezerzeme" negaidīti uzvar "Biolars/Ozolnieki"
"Ezerzeme/DU" volejbolisti
Foto: Nauris Mackevičs, eSports.lv

"Ezerzeme/DU" volejbolisti izcīnījuši negaidītu uzvaru savā pēdējā spēlē "Schenker" līgā, ar 3:0 uzvarot "Biolars/Ozolnieki". Daugavpils volejbolistiem šī uzvara ļāvusi pakāpties uz desmito pozīciju.

"Ozolnieki" jau pirms šodienas spēles bija nodrošinājuši sev piekto vietu, tādēļ mača sākumā laukumā nedevās vairāki komandas pieredzējušie spēlētāji. Jāatzīst, ka arī "DU" spēlēja tikai ar jaunajiem volejbolistiem, jo laukumā tā arī ne reizi nedevās pieredzējušie Rudovičs un Savickis.

Pats pirmā seta sākums bija diezgan līdzīgs, jo abas komandas guva punktus pārmaiņus. Seta vidusdaļā pamazām atrauties sāka viesi, kuri panāca 14:11 savā labā, bet tad negaidītu izrāvienu 11:1 veica mājinieki, panākot jau 22:15 savā labā. Šo pārsvaru izdevās arī noturēt, noslēdzot setu savā labā - 25:16.

Izcīnījuši negaidīti pārliecinošu uzvaru pirmajā setā mājinieki sāka spēlēt vēl pārliecinošāk un viesi bija spiesti sūtīt laukumā visus savus labākos spēkus, taču tas rezultātu nedeva, jo "Ezerzeme" volejbolisti lieliski spēlēja gan blokā, gan uzbrukumā, diezgan pārliecinoši atraujoties. Seta vidū viņi izvirzījās vadībā ar 13:8, taču arī "Ozolnieki" spēja atrast vājo punktu mājiniekiem - libero Igoru Maksimovu, kurš jau kārtējā spēlē pēc kārtas nespēja uzņemt pat ļoti vienkāršas serves. "Ozolnieki" pārņēma iniciatīvu, bet "DU" šodien aizvadīja, iespējams, savu labāko spēli šosezon, jo katrs volejbolists izcēlās vismaz ar vairākām lieliskām darbībām laukumā. Arī tiesneši bija labvēlīgāki tieši mājiniekiem. Sīvā seta galotnē ar 25:23 uzvarēja daugavpilieši.

"Ozolnieki" šodien kopumā izskatījās ļoti bāli, jo bieži nespēja tikt galā ar servju uzņemšanu, kā arī pieļāva ļoti daudzas vienkāršas kļūdas. Īpaši neveiksmīgi servēja viens no komandas līderiem Andrejs Jamrovskis pēc kura gremdservēm bumba pārsvarā lidoja ārpus laukuma. Mājinieku līdzjūtējus priecēja lieliskās Sergeja Nikolajeva serves. Diezgan stabili aizvadot praktiski visu trešo setu, "DU" izcīnīja uzvaru ar 25:19.

Šī uzvara "DU" volejbolistiem ļāvusi pakāpties uz 11. pozīciju, bet "Ozolnieki" turnīru noslēdza piektajā vietā.

Schenker līga, 14. februāris

Ezerzeme/DU - Biolars/Ozolnieki 3:0 (25:16, 25:23, 25:19)

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-14 23:51, pirms 15 gadiem
kādā sakarā Daugavpils 10. vieta, ja AVK apspēlēja Viļņu?

     [+] [-]

, 2009-02-15 00:12, pirms 15 gadiem
Šitā spēle nebija neviena totalizatorā.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-15 13:29, pirms 15 gadiem
Saprotams - Jelgavnieki Latvijas čempionātā negribēja spēlēt ar Daugavpili , jo Daugavpilī ir citi volejbola noteikumi, vietējie tiesnešiem roka tikai stŗādā tajā pusē, kur savējie , nav svarīgi vai bumba autā vai laukumā, bēdīgi

     [+] [-]

, 2009-02-15 14:54, pirms 15 gadiem
redzeeju so speeli..patikaas,ka Dpiliesu komandaa beidzot valdiija miers un ciinjas spars (nebij Savicka,kurs visu laiku bljauj un padara nervozus un pats ar nervu kamols)
njaaa,bet Oziisji gan ,taa vien likaas ,ka nemaz taa pa iistam nespeeleeja!!!ir redzeetas labaakas speeles vinju izpildiijumaa!!

     [+] [-]

, 2009-02-15 20:49, pirms 15 gadiem
Shitaa ir negaidita vests ja jau nesen Ozi apspeleja Selver-3:0!!!