Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

''Vecumnieki'' uzvar pastarīti un noķer līderus ''Augšdaugavu" LČ vīriešiem

Ivars Bācis
Ivars Bācis

''Vecumnieki'' uzvar pastarīti un noķer līderus ''Augšdaugavu" LČ vīriešiem
Foto no VK "Vecumnieki" komandas albuma.

Vakar vienīgajā “Optibet” Latvijas čempionāta spēlē volejbolā vīriešiem VK “Vecumnieki” viesos trijos setos uzvarēja turnīra tabulas lejasgalā atrodošos Rīgas Volejbola skolu un līdz ar to panāca līdzšinējo līderi “Augšdaugavu”.

# Vakar vakarā VK “Vecumnieki” Rīgas Volejbola skolas zālē notikušajā spēlē mājiniekus uzveica trijos setos – 25:20, 25:22, 25:15.

# Rezultatīvākie uzvarētājiem bija Andris Zadovskis (15 punkti) un Aivis Āboliņš (10 punkti), kamēr RVS rindās - Jānis Teikmanis un Kristaps Bērziņš, kuru kontā attiecīgi 14 un 12 punkti.

# Līdz ar to aizvadītajās 11 spēlēs Pētera Plūmes audzēkņi tika pie desmitā panākuma un ar nopelnītajiem 29 punktiem ir noķēruši līdzšinējos līderus “Augšdaugavu”, kuriem arī bilance ir 10-1.

# Tikmēr RVS tas bija 12 zaudējums, un pagaidām viņi ir vienīgie, kuri joprojām ir pirmā panākuma gaidās.

# Rīt VK “Vecumnieki” savās mājās – Misas pamatskolas sporta zālē – tiksies ar VK «Ozolnieki» vienību, bet rīdziniekiem nākamās spēles ir paredzētas nākamnedēļ, kad būs jādodas uz Limbažiem un Kuldīgu.