Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Griguļinovičs: "Lāses" spēlētāji domāja, ka nomētās mūs ar cepurēm

Griguļinovičs: "Lāses" spēlētāji domāja, ka nomētās mūs ar cepurēm
Zigismunds Griguļinovičs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Jau pirms spēles bija skaidrs, ka spēle būs saspringta. "Lāse" nav tā komanda, kuru var tā vienkārši apspēlēt. Spēlētājiem devu uzdevumu cīnīties par uzvaru, taču zināju, ka mums klāsies grūti," pēc uzvaras pār "Lāse-R/Rīga" komandu kārtējā "Schenker" volejbola līgas spēlē atzina "Poliurs/Ozolnieki" galvenais treneris Zigismunds Griguļinovičs.

Jau ziņojām, ka piekto uzvaru piecās līdzšinējās "Schenker" volejbola līgas spēlēs šovakar SN "Daugava" izcīnīja "Poliurs / Ozolnieki" komanda, kas piecos setos apspēlēja "Lāse-R / Rīga" vienību - 3:2.

Pēc spēles "Poliurs/Ozolnieki" galvenais treneris Zigismunds Griguļinovičs sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda, ka jau pirms tās ir zinājis, ka komandai neklāsies viegli. "Esmu apmierināts ar komandas sniegumu pirmajos divos spēles setos. "Lāses" spēlētāji domāja, ka nomētās mūs ar cepurēm, bet mēs parādījām, ka tik viegli nepadosimies. Spēles turpinājumā "Lāse" sāka spēlēt krietni labāk un rādīja to sniegumu, kuru prot. Sākot ar spēles trešo setu lieliski bumbu izmētāja Caics, tāpēc pelnīti tika atzīts par labāko komandā. Jāpriecājas, ka zēni izturēja galotni. Bažījos vai manējie spēs saņemties, taču spēja."

Nevienu izcelt treneris nevēlējās, atzīstot, ka komanda šovakar parādīja lielisku kolektīva garu. "Nevienu uzteikt nevaru, uzvarējām ar kopīgu komandas darbu. Jā, iepriekšējās spēlēs spīdēja Lomakins, tad šodien pamatus uzvarai ielika visa komanda. Jau vakar treniņā jutu, ka Valērijs nedaudz nervozē. Viņš zina, ko nozīmē spēlēt pret "Lāsi", vēlos uzteikt visu komandu."

Jau rīt "ozīšiem" nākamā "Schenker" līgas spēle. Pulksten 16.00 savā laukumā jātekas ar Latvijas izlases volejbolistu Agra Lieta un Austra Štāla pārstāvēto "Parnu" komandu, bet rīdzniekiem SN "Daugava" jāspēlē ar "Daugavpils Universitātes" komandu. Šī mača sākums pulksten 18.00.


, 2010-11-14 09:14, pirms 14 gadiem
Man vakar visu dienu bija sajūta,ka neizšķirts nebūs un kāds uzvarēs.
Marta Levinska. Foto: Volejbols.lv

Latvijas volejbolistes Sudraba līgas mačā četros setos zaudē Ungārijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Islandē piedzīvoja zaudējumu otrajā Eiropas Sudraba līgas mačā.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".