Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Otrajā kārtā bez Rammas, bet ar Hotuļevu

Jānis Celmiņš

Otrajā kārtā bez Rammas, bet ar Hotuļevu
Vladislavs Hotuļevs

CEV kausa izcīņas otrajā kārtā iekļuvusi arī Latvijas volejbola izlases spēlētāja Vladislava Hotuļeva pārstāvētā Spānijas "Unikaha Almeria" komanda, kas pirmās kārtas atbildes spēlē ar 3:1 apspēlēja "Lausanne" klubu. Ne tik labi veicās Valteram Rammam un viņa "Anorthosis" klubam. Kipras klubs otrajā kārtā nespēja iekļūt.

Jau ziņojām, ka ar uzvaru CEV kausa izcīņu iesāka Vladislava Hotuļeva pārstāvētā "Unikaha Almeria" komanda, kas savā laukumā ar 3:2 apspēlēja "Laussane" klubu.

Trešdien pirmās kārtas atbildes spēlē izbraukumā Hotuļeva pārstāvētais klubs uzvarēja pārliecinošāk - 3:1 (25:22, 19:25, 25:16, 25:17) un iekļuva turnīra otrajā kārtā.

Ne tik labi veicās Valteram Rammam un viņa "Anorthosis" klubam. Pirmajā spēlē pret vienu no spēcīgākajām Francijas komandām "Stade Poitevin" piedzīvojuši zaudējumu ar 2:3 Kipras volejbolisti sarežģīja sev iekļūšanu otrajā kausa izcīņas kārtā. Arī otrajā spēlē, kas risinājās Francijas kluba laukumā Rammas pārstāvētais klubs piedzīvoja zaudējumu - 1:3 (19:25, 22:25, 25:20, 20:25).

Tādejādi otrajā turnīra kārtā iekļuva Francijas klubs.

Izmantotie resursi:
cev.lu