Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbolistes turpinās dalību EČ kvalifikācijas turnīrā

Jānis Celmiņš

Volejbolistes turpinās dalību EČ kvalifikācijas turnīrā
Jānis Leitis un Inese Jursone
Foto: cev.lu

Latvijas sieviešu volejbola izlase šovakar Ungārijā turpinās cīņu Eiropas 2013. gada čempionāta kvalifikācijas turnīrā, tiekoties ar mājiniecēm, kurām pirmajā tikšanās reizē zaudēja ar rezultātu 1:3. Šovakar mača sākums plānots pulksten 20.00 pēc Latvijas laika.

Pirmajās trijās spēlēs nesen atjaunotā Latvijas sieviešu volejbola izlase cieta trīs zaudējumus. Pirmajos divos mačos tika piedzīvoti likumsakarīgi zaudējumi pret krietni vien meistarīgākajām Čehijas un Bulgārijas izlasēm (0:3), bet trešajā spēlē zaudēts arī ungārietēm – 1:3.

Šodien Latvijas un Ungārijas izlases tiksies otrreiz, šoreiz jau Ungārijā. Jau pirms došanās izbraukumā Latvijas izlases galvenais treneris Jānis Leitis neloloja nekādas lielās cerības par izkļūšanu no grupas, kas arī ir pilnīgi saprotams. Mūsu dāmu izlase atjaunota pavisam nesen un lielākā daļa spēlētāju ir amatieres, kas nozīmē, ka cīnīties ar Čehiju un Bulgāriju ir, praktiski, neiespējami. Par vienu no mērķiem Leitis komandai izvirzījis uzvaru vismaz vienā no spēlēm pret ungārietēm, kas mūsu meitenēm noteikti ir pa spēkam. Pirmajā spēlē neizdevās… Vai izdosies šovakar, lūkosim noskaidrot jau šovakar, kad komandas tiksies atkārtoti.

Pirmajā abu komandu cīņā veiksmīgākās mūsu valstsvienības rindās bija Sandra Breikša un Inese Jursone. Šovakar no viņām jāgaida līdzīgs sniegums un, tad varēs cerēt uz panākumu arī visā spēlē.

Skaidrs, ka sapņot par finālturnīru Latvijas izlase pagaidām nevar, taču apspēlēt Ungārijas izlasi ir pa spēkam.

Pēc pirmā sabraukuma spēlēm F grupas līdere ir Bulgārija, kurai seko Čehija un Ungārija, bet latvietes ir ceturtās. Šovakar mūsu meitenēm pirmais otrā sabraukuma mačs, bet rīt un parīt atlikušie divi, kuros jātiekas attiecīgi ar bulgārietēm un čehietēm.

Latvijas un Ungārijas spēles teksta tiešraide šeit: cev.lu

Kvalifikācijas otrajā kārtā piedalās 24 komandas, kas sadalītas 6 grupās, kur katra grupa aizvadīs divus turnīrus. Abu turnīru kopvērtējumā pirmo vietu ieguvusī komanda nodrošinās vietu finālturnīrā, bet otro vietu ieguvusī komanda iekļūs kvalifikācijas 3.kārtā, kur būs jāaizvada vēl divas spēles pret citas grupas 2.vietas ieguvēju komandu. Uzvarētāja komanda nodrošinās vietu finālturnīrā.

     [+] [-]

, 2012-09-13 22:12, pirms 12 gadiem
Pēc virsraksta gandrīz likās, ka varētu arī neturpināt... Katrā ziņā, veiksmi meitenēm!