Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Somijas trio" finālsēriju sāk ar uzvaru

Jānis Celmiņš

"Somijas trio" finālsēriju sāk ar uzvaru
Foto: www.perpo.com

Ar uzvaru Somijas volejbola čempionāta finālsēriju šodien sākusi trīs latviešu Viktora Koržeņeviča, Salvja Cielava un Normunda Veinberga pārstāvētā "Santasport" komanda, kura sērijas pirmajā spēlē ar 3:1 apspēlēja "Sampo" komandu.

Līdz Somijas čempionāta finālam jau trešo gadu pēc kārtas aizspēlējušies "Santasport" un "Sampo" komandu volejbolisti. Regulārā čempionāta ietvaros nedaudz labāks bija Latvijas volejbolistu pārstāvētais klubs, kurš tajā ieņēmapirmo vietu, bet "Sampo" klubs palika otrajā pozīcijā. Izslēgšanas spēlēs abiem klubiem neradās lielas problēmas un finālā jau trešo gadu pēc kārtas spēlē tieši "Santasport" un "Sampo" klubi.

Pirmā finālsērijas spēle pirmdien tika izspēlēta "Santasport" komandas laukumā Rovaniemi. Latvijas volejbolisti, kā ierasts, bija "Santasport" galvenie vilcēji un palīdzēja savam klubam gūt pirmo uzvaru finālsērijā - 3:1(25:19, 25:23, 23:25, 25:23). Salvis Cielavs un Normunds Veinbergs bija Rovaniemi kluba rezultatīvākie spēlētāji. Katram attiecīgi 24 un 22 punkti kā arī labi +/- koeficienti - pirmajam +16, otrajam +12. Viktors Koržeņevičs pirmajā finālsērijas spēlē atzīmējās ar deviņiem punktiem.

Sērijā līdz trim uzvarām trīs Latvijas volejbolistu pārstāvētais klubs izvirzījies vadībā ar 1:0. Nākamo spēli "Santasport" klubs aizvadīs jau šo ceturtdien izbraukumā.

     [+] [-]

, 2009-04-13 23:47, pirms 15 gadiem
55 punkti kopā....nav slikti!

     [+] [-]

, 2009-04-14 07:26, pirms 15 gadiem
kemrausis rakstīja: 55 punkti kopā....nav slikti!
jā , 24 punkti ,un pret savu bijušo klubu.... super