Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lokomotiv" uzvar mazajā pusfinālā, Celitāns nespēlē

Jānis Celmiņš

"Lokomotiv" uzvar mazajā pusfinālā, Celitāns nespēlē
Gundars Celitāns (pa kreisi)
Foto: www.belogorievolley.ru

Pirmo sērijas spēli Krievijas volejbola Superlīgā par iekļūšanu mazajā finālā (5. - 8. vieta) šodien izcīnījusi Gundara Celitāna pārstāvētā "Lokomotiv Belogorje" komanda, kas savā laukumā ar 3:1 guva virsroku pār "Gazprom Jugra" komandu. Celitāns spēlei bija pieteikts, bet laukumā nedevās.

Jau ziņojām, ka Latvijas volejbola izlases līdera Gundara Celitāna pārstāvētā "Lokomotiv Belogorje" komanda nespēja iekļūt Krievijas Superlīgas pusfinālā, jo sērijā ar 1:2 piekāpās Borisa Kolčina trenētajai "Fakel" komandai.

Šodien "mazajā pusfinālā" cīņā par 5. - 8. vietu "Lokomotiv Belogorje" klubs savā laukumā spēja uzvarēt "Gazprom Jugra" komandu un spēra soli tuvāk sērijai par 5. - 6. vietu. Sērijā līdz divām uzvarām Belgorodas klubs nu izvirzījies vadībā ar 1:0. Uzvaru "Lokomotiv Belogorje" šodien izcīnīja bez Latvijas volejbolista palīdzības. Gundars Celitāns spēlei bija pieteikts, bet laukumā nedevās.

Nākamo spēli "Lokomotiv Belogorje" komanda aizvadīs jau rīt.

Kamēr Belgorodas klubs cīnās par 5. - 8. vietu, Krievijas Superlīgā sākusies ciņa par iekļūšanu finālā. Pusfinālu pirmajās spēlēs pie uzvarām tikušas "Zenit" un "Iskra" komandas. "Zenit" pusfināla sērijas pirmajā spēlē guva virsroku pār "Fakel" (3:2), bet "Iskra" ne mazāk spraigā cīņā apspēlēja Maskavas "Dinamo" komandu. Arī šajās sērijās otrās spēles tiks izspēlētas jau rīt.

Izmantotie resursi:
volleyservice.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-04-14 00:08, pirms 15 gadiem
neviens vairs neuzticas Celitānam...žēl

  +2 [+] [-]

, 2009-04-14 07:41, pirms 15 gadiem
Celitāns savu varējumu pierādija 1/4 fināla 5.spēlē ar ZENIT(Kazan), Krievijas līgā kļūdas nepiedod!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-04-14 08:15, pirms 15 gadiem
Celitānam tomēr tā komanda par augstu ir, tur pārāk spēcīgs un stabils sastāvs! Jāmeklē klubs, kur ļaus spēlēt, nevis soliņu sildīt!

  +1 [+] [-]

, 2009-04-14 10:07, pirms 15 gadiem
voldza35 rakstīja: Celitāns savu varējumu pierādija 1/4 fināla 5.spēlē ar ZENIT(Kazan), Krievijas līgā kļūdas nepiedod!!!
Puisi izlaida uz divām vai trim izspēlēm tajā spēlē. Par tām reizēm, kad Celitāns vienu gremdēja, otru - mānīja, varēja labi redzēt, ka uzcelts bija diezgan sūdīgi. Spēli zaudēja citi un labu sniegumu nerādīja arī trenera znots!

     [+] [-]

, 2009-04-14 11:26, pirms 15 gadiem
Autor... kād Fakel un Boriss Kolčins.... Tas bija Kazaņas klubs...