Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Uģis Puķītis: "Otrā vieta ir liels sasniegums"

Jānis Celmiņš

Šodien ar VK "Lāse-R" triumfu noslēdzās Latvijas volejbola čempionāta 2007./2008. gada sezona. Piedāvājam sudraba medaļnieka Uģa Puķīša (SK ELVI/Kuldīga) komentāru pēc ceturtās spēles.

Jau ziņojām, ka VK "Lāse-R" šodien Latvijas volejbola čempionāta piektajā izšķirošajā spēlē apspēlēja (3:1) SK "ELVI/Kuldīga" un ieguva Latvijas čempionāta zelta medaļas.

Uģis Puķītis: "Spēle īstenībā bija laba. "Lāse" izšķirošajos brīžos nospēlēja nedaudz labāk - saķēra blokus, labi nospēlēja aizsardzībā. Viņiem piepalīdzēja arī mača tiesneši, strīdīgās epizodēs bumbas tika atdotas viņiem. Pēc strīdīgajām epizodēm nespējām saņemties un lauzt spēli. "Lāses" pusē bija arī veiksme. Mums arī otrā vieta ir liels sasniegums. Komanda šādā sastāvā spēlē pirmo gadu un domāju, ka kluba vadība arī ir apmierināta. Arī man šī ir pirmā Latvijas čempionāta medaļa, protams, cerēju uz kaut ko vairāk, bet šoreiz nesanāca."

Vaicāts vai ir paredzētas arī svinības par godu izcīnītajām sudraba medaļām, Uģis atbildēja - "Kopīga pasēdēšana tuliņ pēc spēles būs, bet nekas īpašs. Esmu noguris un man vēl tāls ceļš uz mājām (līdz Rīgai)."

Slēpts komentārs: cannibal corpse

  -1 [+] [-]

, 2008-04-13 19:59, pirms 16 gadiem
da laabi.. elvi normaali nokapaaja!

uz rizhais ir zveers

ABC!

     [+] [-]

, 2008-04-13 20:35, pirms 16 gadiem
ka vinjam bija ta iesauka?..rizha vavere?

  -1 [+] [-]

, 2008-04-13 20:47, pirms 16 gadiem
jāsaka libero bija Kuldīgas vājākais posms finālsērijā...diemžēl.
p.s. šīs dienas spēli neredzēju.

     [+] [-]

, 2008-04-13 21:45, pirms 16 gadiem
kemrausis rakstīja: jāsaka libero bija Kuldīgas vājākais posms finālsērijā...diemžēl.
p.s. šīs dienas spēli neredzēju.

Ko tad tu teiksi par Lāses libero? Ja Kuldīgas libero bija vājais posms, tad Lāsei tāda vispār nebija. Pļaviņš vēl normāli nospēlēja, bet Zaļkalns tikai šodien kaut ko parādīja, kamēr Puķītis katrā spēlē izvilka samērā daudz bumbas, kļūdas jau arī bija.

cannibal corpse, izklausās, ka tu esi perfekts cilvēks, jācer, ka tā arī ir.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-13 21:48, pirms 16 gadiem
cannibal corpse rakstīja: 2.vieta ir zaudētājs...labākais no zaudētājiem, bet tomēr zaudētājs...un, ja cilvēkam 2.vieta liekas liels sasniegums, tad viņš nekad nebūs pirmais...

malacis, ka Tu esi visur pirmais.

     [+] [-]

, 2008-04-13 21:57, pirms 16 gadiem
Zaļkalnu nemaz nevar vērtēt kā libero, jo viņš vienkārši tāds nav. Nav runa par aizsardzību, bet gan servju uzņemšana, Kuldīga uzvarēja tās spēles, kad libero tika piesegts uz prijomu.

     [+] [-]

, 2008-04-13 22:20, pirms 16 gadiem
kemrausis rakstīja: Zaļkalnu nemaz nevar vērtēt kā libero, jo viņš vienkārši tāds nav. Nav runa par aizsardzību, bet gan servju uzņemšana, Kuldīga uzvarēja tās spēles, kad libero tika piesegts uz prijomu.


haha, te laikam visi ir pārsvarā ar volejbolu uz Jūs

  +1 [+] [-]

, 2008-04-13 22:24, pirms 16 gadiem
kemrausis rakstīja: Zaļkalnu nemaz nevar vērtēt kā libero, jo viņš vienkārši tāds nav. Nav runa par aizsardzību, bet gan servju uzņemšana, Kuldīga uzvarēja tās spēles, kad libero tika piesegts uz prijomu.

Kopā no visām, redzēju 3 spēles, tā varētu būt kā tu saki, šodien gan viņš normāli serves ņēma. Šodien pirmo reizi redzēju, kad Lāse patiešām labi saservēja. Vispār sākumā brīnījos, kur tik sliktas serves var būt Latvijas finālā, vakar Elvi labi noservēja, šodien Lāse, tas arī ļoti daudz ko nozīmēja. Bet nu bez serves uzņemšanas Puķītis labi aizsardzībā darbojās. Gan jau vēl pieliks arī pie serves uzņemšanas un tad jau būs pavisam labs.