Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Startē LČ pusfināli: Ozolnieki pret Jelgavu, Rīga pret Daugavpili

Jānis Celmiņš

Startē LČ pusfināli: Ozolnieki pret Jelgavu, Rīga pret Daugavpili
"Jelgava/Biolars"
Foto: Renārs Buivids

Kamēr „Schenker” līgas titula ieguvēji jau noskaidroti, dāmu komandas Igaunijā uzsākušas izšķirošās cīņas par Baltijas līgas zeltu, šodien un rīt Jelgavā startēs Latvijas čempionāta pusfināla sērijas vīriem. Palikuši kaunā pret igauņiem, mūsu klubi nu dalīs Latvijas čempionāta kliņģeri, pirmās pusfināla sēriju spēles jau šodien un rīt Jelgavā un Rīgā.

Ar igauņiem šosezon īsti konkurēt mūsu spēcīgākās komandas nespēja, tāpēc nu atliek vien sadalīt Latvijas čempionāta medaļu komplektu. Pusfinālā kā pēdējā iekļuva „Daugavpils Universitātes” komanda, kas 1/4 finālā pieveica savainojumu mocīto „ASK Kuldīgu” (otrajā mačā komanda cīnījās pat bez cēlāja). Daugavpiliešu pretinieki pusfinālā būs „RTU/Robežsardze” komanda, kuru var dēvēt par šī brīža Latvijas čempioni. Raimonda Vildes vadītā komanda ir galvenā pretendente uz zeltu arī šosezon. Sērijās līdz trim uzvarām pārsteigumi parasti izpaliek, un šķiet, ka arī šī būs tā reize. Skaidrs, ka daugavpilieši spēs uzvarēt kādā atsevišķā spēlē (visticamāk, tas notiks Daugavpilī), bet sērijā uzvarētājiem lielā mērā vajadzētu būt zināmiem jau pirms tās sākuma. Bumba gan ir apaļa, un sports tieši tāpēc interesants.

Sērija starp Rīgas un Daugavpils komandām sāksies svētdien, bet jsu šodien Jelgavā spēkus samēros „Jelgava/Biolars” un „Poliurs/Ozolnieki”. Šķiet, ka tieši „ozīši” pirms pavasara cīņām ir vislabākajā sportiskajā formā. Par mata tiesu no viņu ķetnām „Schenker” līgas 1/4 finālā izspruka Tallinas „Selver”, bet viss taču varēja būt pavisam citādāk… Kā būtu, ja būtu? Nebija! Jelgavas un Ozolnieki komandu savstarpējās cīņas vienmēr bijušas interesantas, un domājams, ka te intrigai būtu jābūt. Šķiet, ka Jurijs Deveikus komandu gatavo tieši Latvijas čempionātam. Pēc komplektācijas tā noteikti nav daudz sliktāka par Rīgu, tagad atliek vien to apliecināt laukumā. Šī sērija būs jautra, tas nu ir skaidrs, varētu pat teikt tā sauktais „50 pret 50” gadījums.

Pirmās pusfināla sēriju spēles Jelgavā, Zemgales OC un Rīgā, SN Daugava tiks aizvadītas attiecīgi šodien (plkst.13:00) un rīt (plkst.17:00). Sērijas ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām.

Pusfināla sēriju spēļu kelandāri:

DatumiVietaLaiksKomandas
15.03.2015Daugavas SN17.00TU/Robežsardze - DU .
19.03.2015Daugavpils OC19.00DU - RTU/Robežsardze .
22.03.2015Rīgas 49.vsk18.00RTU/Robežsardze - DU
DatumiVietaLaiksKomandas
14.03.2015Zemgales OC13.00VK Biolars/Jelgava - Poliurs/Ozolnieki .
18.03.2015Ozolnieku SN19.00Poliurs/Ozolnieki - VK Biolars/Jelgava .
22.03.2015Zemgales OC16.00VK Biolars/Jelgava - Poliurs/Ozolnieki

     [+] [-]

, 2015-03-14 13:13, pirms 10 gadiem
kapēc nekur nerāda?