Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitānam un Hotuļevam mainīgas sekmes Eirokausu spēlēs

Jānis Celmiņš

Celitānam un Hotuļevam mainīgas sekmes Eirokausu spēlēs
Gundars Celitāns
Foto: www.belogorievolley.ru

Latvijas volejbolistu Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva pārstāvētie klubi trešdien ar mainīgām sekmēm aizvadījuši CEV kausa izcīņas "Challenge round" turnīra fāzes spēles.

Jau iepriekš ziņojām, ka Latvijas volejbolistu Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva pārstāvētie Krievijas "Lokomotiv Belogorje" un Spānijas "Unicaja Almeria" klubi veiksmīgi pārvarēja pirmās trīs CEV kausa izcīņas turnīra kārtas un iekļuva četru labāko turnīra komandu skaitā. Turnīra nolikums paredz, ka nākamajā fāzē četrām labākajām CEV kausa izcīņas komandām jātiekas ar četriem klubiem no "Indesit" Čempionu līgas.

Izlozei labpatikās "Lokomotiv Belogorje" un "Unicaja Almeria" komandas savest kopā ar Francijas klubiem attiecīgi "Beauvais" un "Paris Volley". Vakar tika izspēlētas pirmās "Challenge round" spēles.

Krievijas "Lokomotiv Belogorje" ar Celitānu sastāvā apspēlēja "Beauvais" - 3:0, bet Hotuļeva klubs "Unicaja Almeria" ar 2:3 piekāpās "Paris Volley" klubam. Atbildes spēles pēc nedēļas notiks attiecīgi Krievijā un Spānijā. Kausa izcīņas "Final Four" turnīrā iekļūs komandas, kuras būs izcīnījušas uzvaras divu spēļu summā.

Izmantotie resursi:
cev.lu
rfevb.com

  +1 [+] [-]

, 2009-02-12 11:16, pirms 16 gadiem
Kur statistika kā mūsējie nospēlēja?

  +1 [+] [-]

, 2009-02-12 11:21, pirms 16 gadiem
kā jau tas volejbola ierasts statistika nekur nav pieejama...

  -4 [+] [-]

, 2009-02-12 11:43, pirms 16 gadiem
Sen nekas nebija dzirdēts par Gundaru - viņiem Krievijā pārtraukums ?

     [+] [-]

, 2009-02-12 11:54, pirms 16 gadiem
Collina rakstīja: Sen nekas nebija dzirdēts par Gundaru - viņiem Krievijā pārtraukums ?
pārtraukuma nev! pēdējā spēlē apspēlēja līderus...