Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Ozīši" Pērnavā zaudē trijos setos

Jānis Pārums

"Ozīši" Pērnavā zaudē trijos setos
Ivo Baranovskis, "Biolars/Olaine - Ozolnieki"
Foto: Renārs Buivids

Šovakar pirmo "Schenker" volejbola līgas ceturtdaļfināla spēli aizvadīja "Biolars/Olaine - Ozolnieki" volejbolisti, kas izbraukumā ar 0:3 (23:25, 18:25, 22:25) piekāpās "Parnu" VK. Pāra uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā.

Lai gan spēli izvērtās gana līdzvērtīga, tomēr nevienu no setiem "Biolars/Olaine-Ozolnieki" tā arī nespēja uzvarēt, līdz ar to savā laukumā 14. martā (17:00) būs krietni vien jāpacenšas, lai atspēlētos un uzvarētu divu spēļu summā. Ja būs nepieciešams, tad tiks izspēlēts. t.s. "zelta sets".

Otrā ceturtdaļfināla pārī Tartu "Pere Leib" ar 3:1 savā laukumā pieveica TTU. Otrā spēle, nu jau TTU laukumā, notiks 14. martā plkst. 18:00.

Jau ziņots, ka pēc "Schenker" līgas "play-off" grupu turnīra spēlēm kļuva zināms, ka vietas turnīra "Final Four" nodrošinājušas "Selver" un "Lāse-R / Rīga" komandas.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja