Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ramma rezultatīvs, klubs kausa izcīņas pusfinālā

Jānis Celmiņš

Ramma rezultatīvs, klubs kausa izcīņas pusfinālā
Valters Ramma, attēlā pirmais no kreisās

Uzvaru Grieķijas volejbola kausa izcīņas ceturtdaļfinālā svinējusi Valtera Rammas pārstāvētā "A.E Patron" komanda, kas spraigā četru setu cīņā ar 3:1 guva virsroku pār "Panellinios GS" klubu.

Spēli veiksmīgāk iesāka Latvijas izlases spēlētāja pārstāvētais klubs un izcīnīja uzvaras pirmajā un otrajā setā attiecīgi ar 26:24 un 25:19. Trešajā setā nedaudz saņēmušies "Panellinios GS" volejbolisti uzvarēja ar 25:21. Spēli lauzt Rammas pārstāvētajam klubam izdevās tikai ceturtā seta pašā galotnē. Uzvara ceturtajā "partijā" ar 36:34 (!), spēlē ar 3:1 un vieta kausa izcīņas "final-four" turnīrā nodrošināta.

Valteram šī bija tikai otrā spēle Grieķijas kluba sastāvā, taču viņš atkal bija rezultatīvs. Šoreiz 15 gūti punkti. Atgādināsim, ka debijas spēlē Grieķijā latvietis guva 13 punktus.

"Spēle ritēja kā pa viļņiem. Ar savu sniegumu esmu daudz, maz apmierināts. Šoreiz derēs šis vēsturiskais teiciens – labāk neizteiksmīga uzvara, nekā skaists zaudējums", portālam eSports.lv pēc otrās spēles Grieķijā teica Valters Ramma.

Sezonu Ramma iesāka Spānijā, taču viņa pārstāvētajam klubam "Jusan Canarias" radās finansiālas problēmas un latvietis nolēma meklēt jaunu darba vietu. Pēc neilgiem meklējumiem viņam izdevās panākt vienošanos ar vienu no Grieķijas čempionāta top pieci komandām - "A.E Patron".

     [+] [-]

, 2008-02-11 22:26, pirms 17 gadiem
Man prieks Valchu!Ta turpinat

     [+] [-]

, 2008-02-11 22:26, pirms 17 gadiem
Aiziet Valča,dod virsū pa bungām

  +1 [+] [-]

, 2008-02-11 23:53, pirms 17 gadiem
Labais!!