Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Zaudējums arī "Somijas latviešiem"

Jānis Celmiņš

Zaudējums arī "Somijas latviešiem"
Normunds Veinbergs
Foto: www.perpo.com

Pagalam neveiksmīga nedēļas nogale bijusi visiem ārzemēs spēlējošo Latvijas volejbolistu pārstāvētajiem klubiem. Zaudējumu svētdien Somijas čempionāta spēlē piedzīvojusi arī Salvja Cielava, Normunda Veinberga un Viktora Koržeņeviča pārstāvētais "Santasport" klubs.

Jau ziņojām, ka zaudējumus aizvadītajā nedēļas nogalē piedzīvoja Jāņa Pēdas, Svetlanas Dukules un Ruslana Sorokina pārstāvētie Itālijas un Francija klubi.

Svētdien Somijas volejbola čempionātā pie panākuma neizdevās tikt arī trīs latviešu Salvja Cielava, Normunda Veinberga un Viktora Koržeņeviča pārstāvētajam "Santasport" klubam.

Rovaniemi klubs ar 2:3 (25:16, 22:25, 22:25, 25:19, 11:15) piekāpās turnīra vicelīderiem "Sampo" volejbolistiem. Vienīgais mierinājums, ka divi rezultatīvākie spēlētāji "Santasport" kluba rindās bija latvieši - Veinbergs un Cielavs. Viņu kontā attiecīgi 17 un 13 gūti punkti.

"Santasport" klubs arī pēc šī zaudējuma Somijas čempionāta turnīra tabulā atrodas līderpozīcijās.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-12 11:29, pirms 16 gadiem
nu tad sanāk tā ka izsauktajiem leģionāriem izlase nav nākusi par labu! bet tagad jāgaida kā Gunčam ies superlīgā!

     [+] [-]

, 2009-01-12 11:36, pirms 16 gadiem
krams89 rakstīja: nu tad sanāk tā ka izsauktajiem leģionāriem izlase nav nākusi par labu! bet tagad jāgaida kā Gunčam ies superlīgā!
esmu pārliecināts, ka LABI!