Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Dardzāns iedzinējos Itālijas čempionāta finālā, Freimanim sezona klubā beigusies

Agris Suveizda

Dardzāns iedzinējos Itālijas čempionāta finālā, Freimanim sezona klubā beigusies
Gustavs Freimanis ar komandu. Foto: sirsafetyperugia.it

Tikai Kristeram Dardzānam no Latvijas izlases kandidātiem vēl turpinās sezona klubā, viņa pārstāvētajai Perudžas volejbola vienībai Itālijā finālā esot iedzinējos ar 1-2, bet Freimanim sezona Itālijā ir beigusies ar desmito vietu, informē Latvijas Volejbola federācija.

Itālijas Superlīgas finālā iedzinējos joprojām ir Kristera Dardzāna pārstāvētā Perudžas “Sir Safety” vienība, kas aizvadītajā nedēļā vispirms viesos ar 0-3 (21:25, 27:29, 22:25) piekāpās Čivitanovas “Cucine Lube”, bet pēc tam mājās uzvarēja ar 3-1 (24:26, 25:19, 25:18, 26:24). Sērijā vadībā ar 2-1 ir Čivitanovas klubs. Latvijas volejbolists laukumā nedevās. Jau 11. maijā 22:45 (pēc Latvijas laika) “Sir Safety” vienība aizvadīs finālsērijas ceturto spēli pret Trejas “Cucine Lube Civitanova”.

Gustava Freimaņa pārstāvētā Taranto “Gioiella Prisma” cīņā par 5.-10. vietu arī pēdējā cīņā piedzīvoja zaudējumu trijos setos, viesos ar 0-3 (23:25, 23:25, 23:25) piekāpjoties Moncas “Vero Volley”. Latvijas volejbolists laukumā aizvadīja visu cīņu, gūdams deviņus punktus un dalīdams komandas trešā rezultatīvākā spēlētāja laurus. Piecus punktus viņš guva uzbrukumā un četrus – ar bloku. Bez punktiem piecos mačos Taranto vienība ieņēma pēdējo vietu sešu komandu konkurencē un cīņu pusfinālā par piekto vietu neturpināja.

Jau šobrīd Gustavs Freimanis ir uzsācis treniņu procesu Latvijas vīriešu izlases sastāvā. Savukārt nākamnedēļ Daugavpilī aizvadīs Eiropas Čempionāta kvalifikācijas turnīru arī U22 vecuma grupas izlases rindās.

Izmantotie resursi:
https://volejbols.lv/zina/dardzans-...