Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker" līgā šodien Ozolnieku un Jelgavas klubu derbijs

Jānis Celmiņš

"Schenker" līgā šodien Ozolnieku un Jelgavas klubu derbijs
"Poliurs/Ozolnieki" komandas volejbolisti
Foto: Renārs Buivids

„Schenker” volejbola līgā šovakar tiks aizvadītas trīs spēles. Centrālā no tām risināsies Ozolnieku Sporta namā, kur vietējā „Poliurs / Ozolnieki” komanda uzņems kaimiņus no netālās Jelgavas „Biolars” volejbolistus. Mača tiešraide no pulksten 16.00 Sportacentrs.com TV.

Jelgavas un Ozolnieku komandu spēles vienmēr ir aizraujošas, kam par iemeslu ir tas, ka vēl pirms dažiem gadiem abas komandas startēja zem viena karoga, bet nu katra gājusi savu ceļu. „Poliurs/Ozolnieki” komandu janvāra pēdējās janvāra dienā pameta Toms Šmēdiņš, taču tas nav bijis par iemeslu, lai komanda spēlētu slikti. Tieši pretēji – pēc zaudējuma DU volejbolistiem „ozīši” pieveica traumu vajāto „Lāsi-R”, bet vakar pieveica arī Tallinas „Selver” komandu. Ārēji šķiet, ka komandā jūtami uzlabojies mikroklimats un visi spēlētāji cīnās kā viena komanda. Šo rindu autors savu prognozi par Ozolnieku komandu ir atklājis arī komandas treneriem. Proti – ja šim sastāvam (brāļiem Āboliņiem, Vilmanim, Volodinam, Baranovskim, Garklāvam un libero Puķītim) ļaus spēlēt (spēlētāji netiks lieki raustīti), tad komanda pavasarī var paveikt lielas lietas. Skaidrs, ka „Schenker” līgā komandai, visticamāk, viss jau ir beidzies, taču Latvijas čempionātā pārsteigumi var būt.

Arī Jelgavas komanda pēdējā laikā spēlē itin labi, taču nu komandu skāris savainojumu vilnis (savainoti Baiks, Aukmanis un Štals), un vakar viesos nācās kapitulēt DU priekšā (0:3). Latvijas čempioniem arī šogad sastāvs ir pieredzējis, taču šovakar Ozolniekos favorītu statusā, visticamāk, būs laukuma saimnieki. Mača sākums Ozolnieku Sporta namā pulksten 16.00, tā tiešraide Sportacentrs.com TV.

Otrs Latvijas klubs, kurā arī problēmu pietiek (savainojumi), „Lāse-R/Rīga” šodien viesos mērosies spēkiem ar TTU volejbolistiem. Vakar rīdzinieki atzina „Parnu” pārākumu (1:3), bet šovakar tiksies ar viena cilvēka Denisa Sintova komandu. Tieši no šī spēlētāja visbiežāk ir atkarīgs, kā veicas komandai. Ja izdosies apturēt viņu, iespējas uzvarēt „Lāsei” būs. Šī mača sākums pulksten 17.00.

     [+] [-]

, 2013-02-10 14:26, pirms 11 gadiem
Poliurs pēc Šmēdiņa aiziešanas sliktāki nav palikuši, varbūt pat labāki. Biolars šobrīd toč jāuzvar

     [+] [-]

, 2013-02-10 16:30, pirms 11 gadiem
nu baigais nazis, Celmiņ, esi padomus trenerim dod

un kas Tev liek domāt, ka "„Schenker” līgā komandai, visticamāk, viss jau ir beidzies" ?

     [+] [-]

, 2013-02-10 20:50, pirms 11 gadiem
iespējams tas ka vini ir 8 vietaa un nereaali suuukaaaa
reddots rakstīja: nu baigais nazis, Celmiņ, esi padomus trenerim dod

un kas Tev liek domāt, ka "„Schenker” līgā komandai, visticamāk, viss jau ir beidzies" ?

     [+] [-]

, 2013-02-10 20:51, pirms 11 gadiem
iespējams tas ka vini ir 8 vietā un nereāli sūuukāa