Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts Zemgales derbijā uzvar "Biolars", "Lāsei" zaudējums Tallinā

Andrejs Siliņš

Zemgales derbijā uzvar "Biolars", "Lāsei" zaudējums Tallinā
"Biolars/Jelgava" volejbolisti
Foto: jelgavasvestnesis.lv

Pēc zaudētiem diviem pirmajiem setiem "Biolars/Jelgava" vienība svētdien izbraukumā "Schenker" volejbola līgas spēlē mācēja atspēlēties un izcīnīja uzvaru pār "Poliurs/Ozolnieki" komandu - 3:2.

Mājinieki spēli sāka pārliecinoši, uzvarot pirmajā setā ar 25:18, savukārt otrajā cīņa bija nedaudz sīvāka (25:22). Trešo setu krietni apņēmīgāk sāka viesi, un ātri iegūto pārsvaru jelgavnieki pārliecinoši saglabāja līdz seta beigām (25:14).

Ceturtais sets ritēja līdzīgā cīņā - te vadībā bija viena, te otra komanda. Izskaņā tomēr ilgāk priekšā bija viesi, un uzvaru setā spēja nosargāt (25:23). Arī pēdējo setu labāk iesāka Jelgava, taču mājinieki atsitās un ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī aizgāja vadībā (6:5). "Biolara" pieprasītais pārtraukums bija tieši laikā, un pēc tā vadība mainījās vēlreiz. Jelgava spēlēja pārliecinošāk un mājiniekiem vairs neizdevās salauzt pretiniekus. "Biolars" uzvarēja setā ar 15:11 un visā mačā ar 3:2.

Tā bija "Biolars/Jelgava" 15. uzvara 25 aizvadītajās spēlēs šajā sezonā, savukārt "Poliuram" jāsamierinās ar 16. neveiksmi 26 mačos.

Pieckārtējā čempione Tallinas "Selver" viesos ar rezultātu 3:0 pieveica pastarīti "Valio Voru".

Rīgas "Lāse-R" šovakar viesojās Tallinā pie TTU "studentiem". Ne pirmajā, ne otrajā setā rīdziniekiem neizdevās tikt līdz 20 gūtajiem punktiem (18:25, 19:25). Iespējams, TTU vīri pārlieku atslāba, bet trešajā setā rīdzinieki burtiski sagrāva mājiniekus - 25:11. Pēc šāda nokdauna tallinieši piecēlās spēcīgi - uzvara seta galotnē (27:25) un visā mačā ar 3:1.