Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Igaunijas "Challenger" turnīrā septiņi Latvijas dueti

Jānis Celmiņš

Igaunijas "Challenger" turnīrā septiņi Latvijas dueti
Toms Šmēdiņš un Viktors Koržeņevičs
Foto: www.beachvolley.lv

No 17. - 20. jūlijam Igaunijas pilsētā Pērnavā risināsies "Challenger" turnīrs pludmales volejbolā vīriešu duetiem. Latviju šajās sacensībās pārstāvēs seši dueti, bet viens iekļauts tā sauktajā "rezervistu sarakstā".

Pērnavā notiekošā "Challenger" turnīra pamatturnīrā ar organizatoru piešķirto "wild card" startēs viens no Latvijas brāļu "bīča" duetiem Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi.

Sacensības ar kvalifikācijas turnīru būs jāsāk pieciem Latvijas pludmales volejbola vīriešu duetiem - Tomam Šmēdiņam / Viktoram Koržeņevicam, Andrim Krūmiņam / Ruslanam Sorokinam, Klāvam Zaļkalnam / Jānim Rudzītim, Sandrim Kalniņam / Kasparam Salmiņam un Jānim Grīnbergam / Austrim Štālam.

Rezervistu sarakstā šobrīd atrodami Latvijas čempionāta "Cēsu Alus" OPEN pirmo divu posmu finālisti Ingars Ivanovs un Artūrs Kiseļevs (pirmajā posmā viņi pat uzvarēja). Visai nesaprotami ir tas, ka šis duets atrodams "gaidītāju" sarakstā, jo piemēram "wild card" īpašnieki Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi šosezon ar neko īpašu nav izcēlušies. Startēdami vairākos Pasaules kausa posmos, brāļi nav spējuši iekļūt ne vienā no to pamatturnīriem, turklāt arī viņu sniegums Latvijas čempionātos nepārliecina. Vai šo "wild card" vairāk tomēr nebūtu pelnījuši Ingars Ivanovs un Artūrs Kiseļevs?

Izmantotie resursi:
fivb.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-08 13:15, pirms 16 gadiem
100% buutu,paskataties vien savstarpeejo speeli, Pasaules vechi apsedaas un saprata kur ir vinu vieta! lai atdod wild card,vismaz pashiem kauns nebus!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 13:29, pirms 16 gadiem
Njaa, es pat brīnos kapēc savā starpā nav jāizspēlē Country quota, jo parasti jau tāda ir jāspēlē, ja vairākas komandas no vienas valstis piesakas sacensībām! Nu neko, lai jau brāļiem veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 15:06, pirms 16 gadiem
nu tas gan ir smiekligi, ka kiselevs/ivanovs gaiditajos. bet nu ne jau lvf vai ari kadi citi latvija to var noteikt kam vajag WC... moss starptautiskaja arena vairak izskanejis freidenfeldu uzvards par vinju necilajiem sniegumiem.. bet gan lielo naudas izgrusanu.

katra gadijuma, moss tomer kads ari atkrit, tad ari moss bus iespeja kiselevam/ivanovam paradit uz ko vinji ir spejigi..