Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vīru konkurencē uzvar Rikardo un Emanuels

Jānis Celmiņš

Vīru konkurencē uzvar Rikardo un Emanuels
Foto: fivb.com

Polijas kūrort pilsētā Stare Jablonki noslēdzies FIVB Pasaules kausa kārtējais posms pludmales volejbolā. Jau ziņojām, ka sieviešu turnīrā vakar uzvarēja Anna Paula un Šelda no Brazīlijas. Šodien tāds pats panākums padevies viņu tautiešiem Rikardo un Emanuelam.

Par lielākajiem pārsteigumu autoriem Polijā notikušajā pasaules kausa posmā jāuzskata Spānijas duets Lario un Gavira, kuri turnīru sāka ar kvalifikācijas sacensībām un prata aizspēlēties līdz posma finālam. Pusfinālā ar 20. numuru izsētie spāņi nedaudz negaidīti apspēlēja (2:1) Austrālijas duetu Šahtu / Slaku.

Otrā pusfinālā tikās divi Brazīlijas dueti Rikardo / Emanuels un Pedro / Hārlejs. Kā jau varēja paredzēt uzvarēja (2:0) pieredzējušākie no viņiem - Rikardo / Emanuels. Starp citu šobrīd rezultāts abu šo Brazīlijas duetu starpā ir graujošs - 6:1 par labu Rikardo un Emanuelam.

Finālā Spānijas duetam gen neizdevās sarūpēt sensāciju un diezgan pārliecinošu uzvaru svinēja Rikardo un Emanuels - 2:0 (21:18, 21:15). Interesanti, ka šī bija šī Brazīlijas dueta pirmā uzvara kādā no posmiem šajā sezonā.

Spēlē par trešo vietu spraigā trīs setu cīņā (tā ilga stundu) uzvaru pār Harleju / Pedro svinēja sacensībās ar piekto numuru izsētie austrālieši Šahts un Slaka. Spēles rezultāts 2:1 (21:16, 15:21, 15:13).

Jau nākamajā nedēļā Berlīnē startē pirmais sezonas "Grand Slam" posms.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2008-06-08 21:34, pirms 16 gadiem
Gribētos šitos redzēt video.