Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbolistiem zaudējums arī pret Maskavas "MGTU"

Jānis Celmiņš

Volejbolistiem zaudējums arī pret Maskavas "MGTU"
Gundars Celitāns
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas vīriešu volejbola izlase arī otrajā spēlē pārbaudes turnīrā Baltkrievijā piedzīvojusi zaudējumu. Šodien mūsu vīri ar 1:3 atzina Krievijas kluba "MGTU" pārākumu.

Gatavošanos Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram volejbolā turpina Latvijas vīriešu volejbola izlase. Jau ziņojām, ka vakar mūsu vīri Baltkrievijā "Gubernatora kausa 2008" turnīrā, kurā piedalās trīs Eiropas valstu izlases (Latvija, Igaunija, Baltkrievija) un viens Krievijas klubs (Maskavas MGTU), ar 1:3 atzina mājinieku pārākumu.

Šodien Latvijas izlase tikās ar Maskavas klubu "MGTU" un piedzīvoja zaudējumu ar tādu pat rezultātu 1:3.

Atšķirībā no pirmās turnīra spēles, Latvijas izlases treneri Raimonds Vilde un Uģis Krastiņš sākumsastāvā bija izdarījuši vienu izmaiņu - Aivara Petruševica vietā laukumā tika sūtīts Valters Ramma. Latvijas izlase šodien špēli sāka ar brāļiem Armandu un Gundaru Celitāniem, Vladislavu Hotuļevu, Ansi Medeni, Valteru Rammu, Māri Vensbergu un Andri Krūmiņu libero pozīcijā.

Piedzīvojuši zaudējumus pirmajos divos setos attiecīgi ar 23:25 un 19:25, mūsu vīri saņēmās un uzvarēja trešo "partiju" ar 25:23. Diemžēl ceturtajā tika piedzīvots zaudējums ar 23:25 un visā spēlē zaudēts ar 1:3.

Rezultatīvākie spēlētāji Latvijas izlases rindās šodien bija Gundars Celitāns (23 punkti), Ansis Medenis (13), Aivars Petruševics (9) un Vladislavs Hotuļevs (8).

Rīt Latvijas izlases volejbolisti tiksies ar mūsu ziemeļu kaimiņiem igauņiem, bet jau no 16. - 18. maijam aizvadīs pirmo Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra sabraukumu Nīderlandes pilsētā Roterdamā. Maija beigās un jūnija sākumā (30. maijs – 1. jūnijs) Mariborā paredzēts otrais sabraukums.

Latvijas pretinieki cīņās par divām ceļazīmēm uz Eiropas čempionāta finālturnīru būs Nīderlandes, Slovēnijas un Azerbaidžānas vai Albānijas izlases. No katras kvalifikācijas grupas finālturnīram kvalificēsies uzvarētāji, bet otro vietu ieguvēji „play-off” mačos izcīnīs vēl trīs ceļazīmes.

     [+] [-]

, 2008-05-08 20:44, pirms 16 gadiem
žēl gan bet ko darit!kā ir,tā ir!cīnās veči,davai aiziet.....

     [+] [-]

, 2008-05-08 21:47, pirms 16 gadiem
skumji! domāju, ka rītdienas spēle pret igauņiem varētu ieviest skaidrību par mūsu izlases patieso spēku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-08 22:44, pirms 16 gadiem
EldensKembels rakstīja: Tik kur ir Janis Peda??


BŪS!

     [+] [-]

, 2008-05-08 23:30, pirms 16 gadiem
Jāspēlē novuss! Būs tad uzvaras....

     [+] [-]

, 2008-05-09 14:10, pirms 16 gadiem
Hāā! Vecais triks, Rammu uzlaida, šausmās saķēra galvas un mudīgi nomainīja atpakaļ uz Petrušēvicu. Tā arī pagājušogad bija. Jācer, ka treneriem vairs NEKAD neienāks prātā laist Rammu uz laukuma. Ja Pēda ierodas, tad puses pozīcija vairs nebūs problēma.