Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Kuldīdznieki panāk līdzsvaru Nacionālās līgas finālsērijā

Jānis Celmiņš

Kuldīdznieki panāk līdzsvaru Nacionālās līgas finālsērijā
Kuldīgas komandas volejbolisti

Latvijas volejbola čempionāta Nacionālās līgas finālsērijā svētdien tika aizvadīta otrā spēle, kurā „Kuldīgas NSS/K-volejs” komanda prata revanšēties (3:1) „SC Mārupe” par zaudējumu pirmajā sērijas spēlē viesos, līdzsvarojot rezultātu sērijā – 1-1.

Jau vēstīts, ka pirmajā sērijas spēlē „SC Mārupe” uzvarēja pārliecinoši (3:0), izvirzoties vadībā arī sērijā – 1-0. Vakar Kuldīgā tika aizvadīta otrā sērijas spēle, kurā kuldīdznieki prata revanšēties.

Mačs Kuldīgas NSS sporta hallē aizritēja aizraujošā cīņā. Nopietni dalību mačā ņēma arī līdzjutēji, gandrīz visa mača garumā radot lielu troksni, tādejādi cenšoties neatpalikt no mārupiešiem, kuri uzdevumu augstumos bija pirmajā finālsērijas spēlē. Pirmā seta liktenis izšķīrās jau tā sākumā. Mājinieki maču sāka ar 8:1 izrāvienu, ieliekot stabilus pamatus uzvarai pirmajā setā – 25:17. Otrais sets jau bija krietni līdzīgāks, un tā liktenis tika izšķirts vien galotnē – atkal pārāki kurzemnieki – 25:22. Trešais sets jau aizritēja „Mārupes” zīmē, ka rezultātā 25:20 un pa setiem 1:2. Līdz piektajam setam visiem gan nonākt neizdevās. Labi uzservēja Edvarts Buivids, rezultātā – 25:14 un 3:1 pa setiem.

Sērijā nu rezultāts kļuvis 1-1, trešais mačs jau šo ceturtdien (11. aprīlis) Jaunmārupes sākumskolas sporta zālē pulksten 20.00.

Tikmēr jau 10. aprīlī sāksies cīņa arī par bronzas medaļām. Pirmajā sērijas mačā VK "LSPA/Ķekavas" novads savā laukumā uzņems "SK Limbaži" volejbolistus.

Tikmēr Latvijas čempionāta Pirmajā līgā šajā nedēļas nogalē aizvadītas pusfinālu spēles, kur "Aizpute" spēļu sērijā ar 2-0 uzvarēja SK "RTU-UPS", bet VK "Ventspils" spēļu sērijā ar 2-1 uzveica "Ziemeļkurzemes" komandu. Pirmajā pusfināla spēlē "Ziemeļkurzeme" uzvarēja ventspilniekus ar 3:0, bet otrajā un trešajā spēlē "Ventspils" volejbolisti pretiniekus uzveica sīvās piecu setu spēlēs. Otrajā pusfinālā uzvarētājs tika noskaidrots divās spēlēs, kur rīdziniekiem izdevās uzvarēt tikai vienu setu, līdz ar to par zelta medaļām ar VK "Ventspils" cīnīsies "Aizputei", bet par bronzas godalgām "Ziemeļkurzeme" ar SK "RTU-UPS".

Finālsērija tiks aizvadīta līdz kādas komandas trim uzvarētām spēlēm, bet spēles par trešo vietu līdz kādas komandas divām uzvarētām spēlēm.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

     [+] [-]

, 2013-04-08 17:26, pirms 11 gadiem
Pēc ilgiem laikiem atkal kuldiga ir izsitusies augstākā limeni.
Kad Elvī komanda kapāja,tad bij prieks skatities. jacer ka K-volejs nakam gad arī rādīs brīnumus. Un jacer ka šī komanda dabus sponsorus.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-08 17:28, pirms 11 gadiem
Sveicieni K.Kauliņam un R. Grīnbergam. Veiksmi nākotne.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-09 15:52, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Prieks ne tikai par Kuldīgas apvienoto komandu, bet arī par aizputniekiem, kas parāda, ka tradīcijas nenomira grūtajā brīdī.
bet žēl par ZK komandu. Dundaga bija pelnījusi finālu.
Pilnībā piekrītu Tev,Sasperjod par tradīcijām.Ir brīnišķīgi,ka startē komandas no volejbola centriem,nekas jau nebeidzas,viss turpinās.
Par Dundagu,viss jau tikai pašu rokās,iespēja bija.Vai vērts runāt par to,kā būtu Tantei riteņi