Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Dalību "Schenker" līgā uzsāks arī Ozolnieku un Daugavpils klubi

Jānis Celmiņš

Dalību "Schenker" līgā uzsāks arī Ozolnieku un Daugavpils klubi
Andrejs Jamrovskis
Foto: Ivars Veiliņš

Dalību "Schenker" volejbola līgas 2009. / 2010. gada sezonā šodien uzsāks divi atlikušie klubi, kuri nevienu spēli čempionātā pagaidām nav aizvadījuši. Igaunijā šodien viesosies "Biolars-Olaine/Ozolnieki" un "Daugavpils Universitāte".

Jau ziņojām, ka aizvadītajā ceturtdienā Olimpiskajā Sporta centrā ar uzvaru jauno "Schenker" volejbola līgas sezonu iesākuši "Lāse-R / Rīga" volejbolisti. Pirmajā sezonas oficiālajā mačā Rīgas klubs ar 3:0 apspēlēja "Valio Voru" vienību. Šodien sezonu uzsāks arī Ozolnieku un Daugavpils klubi. "Daugavpils Universitāte" un "Biolars-Olaine/Ozolnieki" izbraukumos tiksies attiecīgi ar "Tartu Pere leib" un "TTU" komandām.

Jurija Deveikusa vadītā "Biolars-Olaine/Ozolnieki" komanda oktobra beigās startēja Krievijas Atklātajā kausa izcīņā, taču nespējot uzvarēt ne setā mājās no Kaļiņingradas atgriezās ar zaudējumiem vien, neko vairāk gaidīt gan nevarēja – pretiniekos bija pavisam cita līmeņa komandas. "No komandas aizgājuši četri spēlētāji, trīs no tiem pamatsastāva spēlētāji, bet pievienojušies pieci spēlētāji. Esam priecīgi, ka esam spējuši komandas pamat kodolu. Komandas galvenais uzdevums ir labi spēlēt katru spēli, lai priecētu vietējos atbalstītājus," komandas sezonas metus iezīmē "ozīšu" galvenā trenera asistents Zigismunds Grigoļunovičs. Starpsezonu periodā Ozolnieku komanda pratusi uz saviem ierakumiem pārvilināt vairākus rīdziniekus (Romānu Saušu un Ingaru Ivanovu), kā arī aizvadītās sezonas "Cēsu Alus" komandas uzbrukuma līderi Valēriju Lomakinu un vienu no bijušajiem "kuldīdzniekiem" Rolandu Ozoliņu.

"Ozīšiem" pretiniekos šodien "TTU" komanda, kas sezonas ievadā apspēlējusi "Valio Voru" klubu. Mača sākums Tallinā 15.45.

"Daugavpils Universitāte" savā pirmajā sezonas oficiālajā mačā šovakar Tartu tiksies ar "Schenker" līgas vicečempioniem "Tartu Pere leib". Daugavpils kluba rokraksts arī jaunajā sezonā būs nemainīgs – uzsvars uz jaunajiem un perspektīvajiem. "Mūsu komanda ir papildinājusies ar perspektīviem jaunajiem spēlētājiem, kuri katrs spēlē savā pozīcijā – cēlājs, otrā tempa uzbrucējs un pirmā tempa uzbrucējs," stāsta galvenā trenera asistents un menedžeris Elmārs Rudovičs. Komandas mērķi gan šogad ir krietni nopietnāki. "Mērķis šosezon ir iekļūt labāko piecu, sešu komandu skaitā," turpina Rudovičs. Izvērtējot komandu rezultātus pirmajās septiņās līdzšinējās sezonas spēlēs viss ir iespējams un kāpēc gan lai Daugavpils klubs šovakar nesagādātu vēl vienu negaidītu rezultātu? Spēles sākums pulksten 17.00.

"Schenker" līgas turnīra tabula

VietaKomandaUZSetiP
1.Selver126:74
2.TTU103:03
3.Lāse-R/Rīga103:03
4.Parnu103:13
5.Tartu Pere leib125:63
6.Valio Voru123:73
7.Rakvere Grossi Toidukaubad113:52
8.DU----
9.Biolars-Olaine/Ozolnieki----

     [+] [-]

, 2009-11-08 08:15, pirms 15 gadiem
Ozi jauzvar!!!

     [+] [-]

, 2009-11-08 08:20, pirms 15 gadiem
Celmiņ, zajebal!!! Ieraksti pareizi rezultatus!!! A te sanak, ka Biolar uzvareja!!!