Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Maskavā uzvar ASV un Ķīnas dueti

Jānis Celmiņš

Ar ASV un Ķīnas uzvaru Maskavā noslēdzies FIVB "Grand Slam" turnīrs pludmales volejbolā. Vīru konkurencē uzvaru svinēja Rodžers / Dalhauzers, bet dāmu cīņās pārākas bija ķīnietes Ksū / Žang Šī.

Vīriešu turnīra finālā ASV duets, kurš šajā posmā bija izlikts ar pirmo numuru apspēlēja sacensību ceturto spēcīgāko duetu Sū / Vū - 2:1 (16:21, 21:19, 15:11).

Divu Vācijas duetu cīņā par trešo vietu starp Brinku / Dīkmanu un Klempereru / Korengu pārāki izrādījās otrie. Spēles rezultāts 2:0 (21:18, 21:15).

Rets gadījums, bet labāko četru duetu skaitā nav atrodams neviens Brazīlijas duets. Kā Franko / Bendžamins tā Rikardo / Emanuels izcīnīja dalītu 5. vietu.

Dāmu konkurencē uzvaru Maskavā svinēja Ķīnas duets Kšū un Žanga Šī, kuras finālā ar 2:0 (21:8, 21:18) guva virsroku pār ASV duetu Branagu Jangsu.

Maskavā startēja arī divi Latvijas dueti. Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs izcīnīja augsto 9. vietu, bet Ingunai Minusai un Inesei Jursonei bija jāsamierinās ar dalītu 25. vietu.

Mūsu dāmas Minusa / Jursone no 10. - 13. jūlijam Hamburgā startēs Eiropas čempionāta fināla posmā, bet Pļaviņš / Samoilovs šonedēļ varēs cītīgi patrenēties, lai sagatavotos Marseļas posmam, kurš sāksies jau 14. jūlijā.

Izmantotie resursi:
fivb.com