Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Arī Igaunijā sākušies izšķirošie notikumi

Jānis Celmiņš

Arī Igaunijā sākušies izšķirošie notikumi
Agris Leitis, "Selver"

Igaunijā līdzīgi kā Latvijā sākušies izšķirošie notikumi volejbola čempionātā, proti finālsērija. Pirmajā finālsērijas spēlē Tallinas "Selver" volejbolisti ar 3:0 apspēlēja "Tartu Pere leib" un izvirzījās vadībā visā sērijā ar 1:0.

Jau ziņojām, ka pusfinālos "Selver" volejbolisti, sērijā līdz trim uzvarām ar 3:1 apspēlēja "Sylvester", bet "Tartu Pere leib" ar 3:0 guva virsroku pār "Parnu" VK.

Aizvadītajā svētdienā tika izspēlēta pirmā finālsērijas spēle, kurā "Schenker" līgas čempioni "Selver" volejbolisti ar 3:0 (25:22, 25:23, 25:11) apspēlēja Tartu klubu un sērijā izvirzījās vadībā ar 1:0. Līdzīgi kā Latvijā arī Igaunijā čempionu titulu iegūs komanda, kura pirmā izcīnīs trīs uzvaras. Sērijas otrā spēle tiks izspēlēta 10. aprīlī, Tartu. "Selver" krāsas pārstāv arī Latvijas izlases cēlājs Agris Leitis.

Jau šo trešdien, 9. aprīlī Igaunijā tiks uzsākta cīņa par trešo vietu. Sērijā līdz divām uzvarām tajā šķēpus krustos "Sylvester" un "Parnu" VK.

Igaunijas čempionāta finālsērijas kalendārs:

10. aprīlis 17.30 Tartu Pere Leib - Selver
12. aprīlis 16.00 Selver - Tartu Pere Leib
19. aprīlis 16.00 Tartu Pere Leib - Selver (ja nepieciešams)
20. aprīlis 14.00 Selver - Tartu Pere Leib (ja nepieciešams)

Izmantotie resursi:
evf.ee