Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Dalību "Schenker" līgā uzsāks Rīgas klubs

Jānis Celmiņš

Dalību "Schenker" līgā uzsāks Rīgas klubs
Raimonds Vilde
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Rīt ar spēli Olimpiskajā Sporta centrā "Schenker" volejbola līgas jauno sezonu Latvijā atklās VK "Lāse-R/Rīga" volejbolisti, kuri savā laukumā mērosies spēkiem ar "Valio Voru" VK, kas līdz šim jau ir sagādājuši vairākus pārsteigumus. Mača sākums pulksten 17.00.

"Schenker" volejbola līgu starpsezonu periodā skārušas visai lielas izmaiņas. Šosezon līgā startēs vien trīs Latvijas klubi "Lāse-R / Rīga", "Daugavpils Universitāte" un "Biolars-Olaine/Ozolnieki". Cēsu komanda, kā arī "Armijas VK" šosezon startē Nacionālajā līgā, bet Kuldīgā komandas vairs nav.

No palikušajiem trim klubiem, tieši Rīgas komanda starpsezonu periodā piedzīvojusi vislielākās izmaiņas. Komanda šķīrušies no lielākās daļas pamatsastāva spēlētājiem, kuri devušies darba meklēumos uz ārzemju klubiem. No pagājušās sezonas starta sastāva Raimonda Vildes vadītās komandas rindās palikuši tikai divi volejbolisti – Mārtiņš Pļaviņš un Armands Celitāns. Komanda, kas šobrīd tiek veidota ir pilnīgi jauna un salīdzināt tās šīs sezonas sastāvu ar aizvadītās ir ļoti grūti - vai pat nereāli.

"Gan sev, gan puišiem es stādu vienu mērķi – cīnīties par uzvaru katrā spēlē un atdot visus spēkus. Ceru, ka uz sezonas vidu mēs jau būsim krietni vien konkurētspējīgāki," pirms sezonas atzīst Rīgas kluba galvenais treneris Raimonds Vilde.

Artis Caics, Aleksandrs Kudrešovs, Jānis Vāvers, Armands Celitāns, Toms Vanags un Mārtiņš Pļaviņš – par šo vīru līdzdalību spēlē pret "Valio Voru" šaubu nevarētu būt, taču kas tiks sūtīts laukumā otra otrā tempa uzbrucēja pozīcijā? Ar komandu jau trenējas Tomass Kalniņš, taču viņš līgas pirmajā spēlē visticamāk nespēlēs. Rīgā pirms sezonas patrenējās arī Austris Štāls, taču viņš komandas pieteikumā nav ierakstīts, tādejādi arī viņu laukumā neredzēsim.

"Valio Voru" komanda šosezon līgā jau aizvadījusi divas spēles. Pirmajā no tām zaudēts (1:3) "TTU" vienībai, bet otrajā negaidīti apspēlēja līgas vicečempionus "Tartu Pere leib" – 3:1.

Spēle Olimpiskajā Sporta centrā ceturtdien sāksies pulksten 17.00.

     [+] [-]

, 2009-11-05 08:32, pirms 15 gadiem
Cik maksas ieeja uz sho speli?

     [+] [-]

, 2009-11-05 12:25, pirms 15 gadiem
vienmēr bija bezmaksas