Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Medenis jaunas darbavietas meklējumos

Jānis Celmiņš

Medenis jaunas darbavietas meklējumos
Ansis Medenis
Foto: Renārs Buivids

Latvijas izlases volejbolists Ansis Medenis, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja Brazīlijas Superlīgas klubā "Volei Futuro", šobrīd ir jaunas darbavietas meklējumos un pieļauj iespēju, ka varētu spēlēt arī kaut kur Eiropā.

Brazīlijas Superlīgas klubam "Volei Futuro" Latvijas volejbolists pievienojās vien sezonas vidū, veiksmīgi iekļāvās komandā un vairākas spēles, spēlējot diagonāles pozīcijā, aizvadīja ļoti rezultatīvi.

Sākotnēji Ansis Medenis pauda, ka klubs labprāt ar viņu sadarbotos arī turpmāk, taču šodien sarunā ar portālu Sportacentrs.com volejbolists atklāja, ka ir jaunas darbavietas meklējumos. "Pagaidām nekādas skaidrības nav, aģents sūta video ierakstus uz visām pusēm, bet jau šobrīd varu pateikt, ka "Volei Futuro" nepalikšu. Komandas vadība komplektē ļoti spēcīgu komandu, kura būtu gatava cīnīties par Brazīlijas čempionu titulu, bet rezervista loma mani neapmierina."

Spēlētājs pieļauj, ka varētu atgriezties arī Eiropā, taču pagaidām nekādas skaidrības neesot.

  +2 [+] [-]

, 2010-07-04 19:48, pirms 14 gadiem
Es arī.