Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Toms Šmēdiņš: "Esam izsalkuši pēc pludmales volejbola"

Jānis Celmiņš

Toms Šmēdiņš: "Esam izsalkuši pēc pludmales volejbola"
Toms Šmēdiņš
Foto: fivb.com

No 6. - 11. maijam Čehijas galvaspilsētā Prāgā risināsies FIVB Pasaules kausa pludmales volejbolā sezonas trešais posms vīru duetiem. Uz Prāgu šodien dodas brāļi Toms un Jānis Šmēdiņi. Piedāvājam īsu Toma komentāru par kurzemnieku tuvākajiem plāniem.

Pirmajos divos posmos Latvijas krāsas Pasaules kausa posmos pārstvātēja tikai viens vīru duets Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs. Austrālijas un Ķīnas posmos Toms un Jānis Šmēdiņi nepiedalījās galvenokārt dēļ to lielās izmaksas un aizņemtību klasiskā volejbola laukumos, taču nu nākamie posmi ir Eiropā un tajos plāno piedalīties arī kuldīdznieki.

Īsi pirms došanās uz Prāgu portālam eSports.lv izdevās aprunāties ar vienu no brāļiem Tomu Šmēdiņu, kurš pastāstīja par tuvākajiem sezonas plāniem. "Šodien (svētdien - aut.) dodamies uz Prāgu, kur risināsies Pasaules kausa etaps. Pēc tam braucam uz Itāliju, kur ir ļoti labi treniņu apstākļi un vēl viens posms. Pēc Roseto posma esam atpakaļ Latvijā, trenējamies un pēc tam braucam uz vēl trim posmiem Horvātijā, Spānijā un Polijā. Tie ir tie pieci posmi uz, kuriem brauksim noteikti. Šobrīd aktīvi tiek meklēti sponsori, lai mēs varētu aizbraukt arī uz kādu no "Grand Slam" posmiem. Visos posmos sāksim ar kvalifikāciju un tad jau redzēs. Arī Mārtiņam ar Sašu (Pļaviņš un Samoilovs - aut.) nākamie posmi izņemot Itāliju, kur viņiem ir piešķirts "wild card" būs jāsāk ar kvalifikāciju. Jāspēlē un tad jau skatīsimies, jāmēģina tikt pamatturnīros." stāsta Toms.

Jautāts par gatavošanos pludmales volejbola sezonai Toms saka - "Visu pagājušo nedēļu trenējāmies Siguldā, bet pirms tam pāris treniņus aizvadījām kopā ar Mārtiņu un Sašu (Pļaviņu un Samoilovu - aut.). Itālijā ir ļoti labi treniņu apstākļi, tā ka tur pastrādāsim nopietni. Ar katru brīdi smiltīs jūtamies ar vien labāk, esam izsalkuši pēc pludmales volejbola. Galvenais, lai nebūtu muļķīgu traumu un tad jau visam vajadzētu būt kārtībā."

Jautāts par to vai brāļi šosezon plāno startēt arī kādā no Latvijas čempionāta posmiem, Toms saka - "Zinu, ka pēc Jāņiem Latvijā ja nemaldos ir viens posms, tajā iespējams startēsim. Par tālākiem plāniem gan pagaidām neko pateikt nevaru."

"Viens no galvenajiem startiem mums šosezon ir Eiropas U-23 čempionāts. Ja tajā nostartējam labi, tad nākam sezon atkal būsim Olimpiskās vienības sastāvā, līdz ar to mums atvieglosies finansu jautājumi," nobeigumā saka Toms.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-05-04 12:54, pirms 16 gadiem
Davai bračkas, parād visiem, ka Jums tas ir pa spēkiem!
Un main draws nekur neizpaliks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-05-04 16:25, pirms 16 gadiem
andybean rakstīja: viss norm,tik bilde pec meitenes izskataas


pats tu peec meitenes izskaties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja