Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Laiks revanšam Kuldīgas un Cēsu volejbolistiem

Jānis Celmiņš

Laiks revanšam Kuldīgas un Cēsu volejbolistiem
Mārtiņš Pļaviņš sezonu zālē vēlas pabeigt iespējami ātri, tuvojas "bīča" sezona
Foto: Renārs Buivids

Šodien Kuldīgā un Cēsīs tiks izspēlētas Latvijas volejbola čempionāta sēriju attiecīgi par pirmo un trešo vietu otrās spēles. Kuldīgā par čempionu titulu otrreiz spēkiem mērosies SK "ELVI/Kuldīga" un VK "Rīga/Lāse-R", bet Cēsīs sērijas par trešo vietu otrajā spēlē atkartoti tiksies "Cēsu Alus" un VK "Biolars/Ozolnieki" volejbolisti.

Pirmajā sērijas spēlē par Latvijas čempionu titulu Rīgas klubs ar 3:0 apspēleja SK „ELVI/Kuldīga” volejbolistus. Daudz izredzes pacīnīties par uzvaru kuldīdzniekiem šajā spēlē nebija – slikti uzņemot pretinieku serves, kuldīdznieki nopietnākā vadībā pabija vien trešajā setā. Arī otrā seta galotnē Kuldīgas klubam bija varianti uzvarēt, taču visu pa vietām salika bijušais kuldīdznieks (tagad Rīgas kluba viens no līderiem) Jānis Šmēdiņš. Šodien „ELVI/Kuldīga” volejbolistiem, savā laukuma, jāizmanto iespēja revanšētie. Spēles sākums Kuldīgas Sporta centrā pulksten 14.00. Šo spēli tiešraidē demonstrēs arī LTV7 kanāls.

Arī sērijas par trešo vietu otrā spēle sāksies pulksten 14.00. Cēsu sporta kompleksā atkartoti spēkiem mērosies Cēsu un Ozolnieku volejbolisti. Pirmajā sērijas spēlē Ozolniekos, negaidīti parliecinošu uzvaru svinēja mājinieki. Spēlejot bez viena no saviem uzbrukuma līderiem Andreja Baburova, kuram par sevi likusi manīt veca trauma, „ozīši” svinēja negaidīti pārliecinošu uzvaru – 3:0. Labā līmenī spēli aizvadīja Ozolnieku kluba pieredzejušie spēletāji Vadims Kardašs un Viktors Ceplītis, kā arī ierastasi „ozīšu” līderis Raimonds Vilmanis. Vai šodien „Cēsu Alus” komandai izdosies revanšēties, redzēsim. Spēli tiešraidē no pulksten 14.00 piedāvās noskatīties Cēsu interneta sporta kanāls "GludahillTV".

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2009-04-04 11:25, pirms 15 gadiem
njā vozīši riktigi pieredzējusi komanda ,man patīk tajā komandā kā vilmanis kapā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-04 11:48, pirms 15 gadiem
nolauzīs pļaviņam pirkstus-elvi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-04 14:25, pirms 15 gadiem
kaspisk rakstīja: nolauzīs pļaviņam pirkstus-elvi
ar Tevi viss kārtībā? ( jocīgais ) ???