Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Santasport" jau otrā uzvara Somijas čempionāta pusfinālā

Jānis Celmiņš

"Santasport" jau otrā uzvara Somijas čempionāta pusfinālā
Salvis Cielavs

Otro uzvaru Somijas volejbola čempionāta pusfināla sērijā ceturtdien izcīnījusi trīs Latvijas volejbolistu Viktora Koržeņeviča, Salvja Cielava un Normunda Veinberga pārstāvētā "Santasport" komanda, kas otrajā sērijas spēlē izbraukumā ar 3:1 atkārtoti guva virsroku pār "Valepa" klubu.

Jau ziņojām, ka sēriju "Santasport" iesāka ar uzvaru un sēriju veiksmīgi izdevies turpināt arī trešdien. Otrajā spēlē Viktora Koržeņeviča, Salvja Cielava un Normunda Veinberga pārstāvētā "Santasport" komanda uzvarēja atkārtoti (3:1) un sērijā nu jau ir vadībā ar 2:0. Otrajā sērijas spēlē Salvis Cielavs guva 16 punktus, Normunds Veinbergs 13, bet Viktors Koržeņevičs - desmit.

Sērijas trešā un iespējams pēdējā spēle notiks jau šo sestdien Rovaniemi. Uzvaras gadījumā "Santasport" iekļūs Somijas čempionāta finālā.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-04-03 16:08, pirms 15 gadiem
Bišku nesapratu iekļūs Somijas čempionātā? Kur tad tagad viņi spēlē.

     [+] [-]

, 2009-04-03 21:33, pirms 15 gadiem
nigērijas.:-)